Kiralık yatların saatlik ve günlük kiralama ücretleri

Özel günlerini kutlamak ya da kurumsal davetlerini yat gezisi eşliğinde organize etmek isteyenler için boğazda saatlik ve günlük olarak kiralaya verilen ekonomik ve lüks yatların fiyatlarını araştırdık.

09/02/2018 16:34
Kiralık yatların saatlik ve günlük kiralama ücretleri

Uzun senelerdir İstanbul sularında profesyonel ekibiyle hizmet veren ve sektörün öncü firmalarından olan www.yatkiralama.net sitesinden 09.02.2018 tarihinde aldığımız verilere göre kiralık yatlar için saatlik ücretler 350 TL ile başlayıp 850 TL'ye kadar çıkabiliyor ve en az 2 saat üzerinden kiralama yapılabiliyor. Bu bağlamda en ekonomik yata 2 saat için 700 TL, en lüks yata da 1700 TL ödenmesi gerekmektedir. Günlük kiralama ücretleri de 2000 TL ile 4700 TL arasında değişiklik göstermekte ve 10:00-18:00 saatleri arasını kapsamakta. Günlük kiralamalar genelde yüzme turları için tercih edilmekte ve Boğaz ya da Adalar kıyılarına gidilmektedir. Müşterilerden talep gelirse sabah başlangıç saati 1 saat daha öne alınarak 09:00 gibi başlatılabilir ancak akşam turları 19:00'dan itibaren başladığı için kiralık yatın en geç 18:00'da terk edilmesi gerekiyor. Genel olarak yatların uzunluğu ve yolcu taşıma kapasitesi arttıkça fiyat da o oranda artıyor olsa da bazı küçük ama lüks yatlar, büyük ama ekonomik yatlara oranla daha pahalı olabilir.

ZEVKİNİZ VE İHTİYACINIZA GÖRE EN UYGUN YATI KİRALAYIN

Kiralık yatlarda 2 kişiden 30 kişiye kadar yemekli ve kokteyl düzende organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Yatlar arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken konu nasıl bir yata ihtiyacınızın olduğu ve organizasyona kaç kişinin katılacağıdır. 2 kişilik baş başa yapılacak bir tur olacaksa tüm kiralık yatlar kapasite açısından uygundur ancak 10 ve daha üzeri katılımcının olacağı turlarda firmanın sitesine giriş yaparak kapasiteleri kontrol ederek seçim yapmalısınız.

Yatların yolcu kapasitesi aşılmadığı sürece yata kaç kişinin bindiği önemli değildir, yat kirası sabit olup menü talebi olursa kişi başı menü ücretleri ödenmesi gerekiyor. Şuan itibariyle alkolsüz yemek menüsü için kişi başı 100 TL, alkollü yemek için kişi başı 150 TL ödenmesi gerekmekte. Alkolsüz kokteyl talep edenler kişi başı 50 TL, alkollü kokteyl için de 100 TL ücret talep ediliyor. Kahvaltı menüsü için de kişi başı ödenmesi gereken ücret 75 TL'dir. Kiralık yat fiyatları, menüler ve ekstra hizmetler için ödemeniz gereken tüm ücretleri firmanın sitesine girip öğrenebilir hatta kişi sayısı, tur süresi, menü ve ek hizmet taleplerinizi sitenin ana sayfasının üst kısmından işaretleyerek kendi paketinizi hazırlayabilir ve anında fiyat teklifi alabilirsiniz. Firmayla sadece rezervasyon aşamasında iletişim kurarak yat organizasyonu için ödemeniz gereken toplam ücretin yarısını kaparo olarak kendilerine göndererek kiralama yapabilirsiniz. Hepsi bu kadar! O halde elinizi çabuk tutun ve hemen siteyi ziyaret edin..


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.