Kendi otel konseptimizi kendimiz oluşturduk

Günümüz trendlerini yoğun takip eden oteller bir adım öne çıkarken, sadece 'Deniz-Güneş-Kum' satan oteller ise, gün geçtikçe unutuluyor.

20/02/2018 14:53
Kendi otel konseptimizi kendimiz oluşturduk

Türkiye’de 'Resort Otelciliği' konseptinin yıllardır belirli kalıpların dışına çıkamadığını söyleyen Prince Group Satış ve Pazarlama Direktörü Cem Özdağ, "Oda Kahvaltı, Yarım Pansiyon, Herşey Dahil gibi sistemler arasında tercih edilebilir olmak için; kimi oteller içki çeşitleri ile farklılık yaratmaya çalışırken, kimi oteller aqua-parkları ile, kimi oteller mini klüpleri ile, kimi oteller ise, ücretsiz verdikleri kişiye özel hizmetler ile öne geçmeye, tercih edilir olmaya çalışıyorlar.

Günümüz trendlerini yoğun takip eden oteller bir adım öne çıkarken;  sadece 'Deniz-Güneş-Kum' satan oteller ise, gün geçtikçe unutuluyorlar" dedi.

Yeni bir otel konsepti oluşturduk

"Bu çerçevede Prince Group bünyesindeki otel yatırımları Euphoria Hotels & Resorts olarak, otel konseptleri içinde bir ilke imza atmak istedik" diyen Cem Özdağ, kendilerinin oluşturdukları bu özel konsepti, şöyle tanıttı:

"Bunun için, yine grubumuz bünyesinde bulunan Awaros Gym Spor Merkez'nin bilgi ve birikimlerini otellerimizin konseptinin içerisine ekledik. Böylece, Ultra Herşey Dahil konseptimizin içinde misafirlerimiz için, “Euphoria Wellbeing” adı altında ek bir konsept oluşturduk.

Bu konseptimizin içeriğini şu şekilde açıklayabiliriz;

Öncelikle, otellerimizde görevli bir Beslenme Uzmanı tarafından, talep eden misafirlerimizin Vücut Kitle Endekslerini ölçüyoruz. Ardından onlara sağlıklı beslenme, sağlıklı yemekler, çeşitli diyet şekilleri ve vücutlarında biriken toksinleri atma yolları ile ilgili bilgilendirme yapıyoruz.

Bu bilgilendirmeler, haftanın belli günlerinde tüm misafirlerimize açık olacak şekilde seminerler ve çalışma grupları ile de detaylandıracağız. Grubumuzun bünyesindeki otellerde, açık büfe ve A-la Carte restoranların yanında, diyet ve glütensiz ürünlerin servis edildiği özel bir restoran da yer alacak.

Konuklarımızı sporun keyfi ve eğlencesi ile buluşturacağız

İkinci olarak, otellerimizde 3'er adet profesyonel eğitmen görev alacak. Awaros Gym bünyesinden gelen tecrübeli ve eğitimli bu antranörler, haftanın 7 günü sabah 6 dan akşam 8'e kadar çeşitli programlarla misafirlerimizi bir araya getirecek. Konuklarımızı, spor yapmanın keyfi ve eğlencesi ile buluşturacaklar.

180 bin metrekare alana sahip Euphoria Tekirova Hotel, 120 bin metre kare alana sahip Euphoria Palm Beach Resort ve 90 bin metrekare alana sahip Euphoria Aegean Resort & SPA'da, çocuk tatilciler için crossfitten pilatese, survivor parkurundan trambolinlere kadar onlarca özel alan inşa edeceğiz.

Küçük tatilcileri de unutmadık

Euphoria Hotels & Resorts olarak hedefimiz; otellerimizi tercih eden misafirlerimizin ve çocuklarının tatil alışkanlıklarını değiştirmek, daha sağlıklı ve zinde bir yaşam için onlara bir başlangıç şansı sunmak."

Euphoria Wellbeing konseptimizi tercih etmeyen misafirlerimiz için de yenilikler var

"Euphoria Wellbeing konseptimizi tercih etmeyen misafirlerimiz için de 2018 yenilikler ile geliyor" diyen Prince Group Satış ve Pazarlama Direktörü Cem Özdağ, şöyle devam etti: "Tüm gün boyunca yiyecek servisi, yüksek kaliteli alkollü alkolsüz içecek çeşitleri ve özel animasyon şovları ile misafirlerimizin güzel anılar ile evlerine dönmelerini sağlamak için çok çalışıyoruz.

Bu vesile ile Euphoria Palm Beach Resort otelimizin odalarının yenilendiğini, restoranlarının yeniden düzenlendiğini, Euphoria Tekirova Hotel ana restoranının tekrar dekore edildiğini de belirtmek isteriz."

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.