JW Marriott Ankara’da Kariyer Günü etkinliği

Marriott International gelecekte bünyesinde yer almalarını hedeflediği gençlerle “Kariyer Gününde” bir araya geldi.

15/04/2018 00:48
JW Marriott Ankara’da Kariyer Günü etkinliği

Ankara’nın önde gelen üniversitelerinin öğrencilerini otellerinde ağırlayan JW Marriott Ankara yöneticileri gençlerle keyifli bir o kadar da verimli bir gün geçirdi.

Otel Genel Müdürü ve İcra Kurulu üyelerinin açılış konuşmalarıyla başlayan ‘’Geleceğin Anahtarı Sende!’’ isimli bu renkli etkinlikte yeni mezunlara Marriott International’ın ‘’Voyage’’ yönetici yetiştirme programı tanıtıldı.

Marriott International’ı tanıttı

JW Marriott Ankara’nın İnsan Kaynakları Direktörü Esra Hoşgün Erdemoğlu katılımcılara sunum yaparak Marriott International’ın bulundurduğu markaları ve özellikleri hakkında bilgileri paylaştı. Otel şeflerinin özenle hazırladığı sushi, nefis aperatifler ve sağlıklı atıştırmalıklar davetililere tam bir lezzet şöleni sundu.

Üç şanslı kişiye ödül

JW Marriott Ankara’nın üst düzey yöneticilerine ilgilendikleri bölüm hakkında soru sorma fırsatı bulan Turizm Fakültesi öğrencileri mezuniyet sonrası yaşamları ile ilgili daha bilinçli kararlar vermeleri üzerine bilgilendirildiler.

Etkinliğin sonunda düzenlenen çekilişte üç şanslı kişi JW Marriott Ankara’nın bünyesinde yer alan Karma Spa’nın açık yüzme havuzunu kullanma hakkını kazandı.

Uluslararası bir şirkette çalışmanın avantajlarını ve yarattığı fırsatları tanımalarına olanak sağlayan JW Marriott Ankara, gelecekteki potansiyel çalışanlarına şimdiden yatırım yapmaya başladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.