Exp-Ert Destination Management acentelerle buluştu

En kaliteli servisi en düşük maliyetle sunarak iş ortaklarına, çalışanlarına ve tedarikçilerine en yüksek faydayı sağlamayı ilke edinen Exp-Ert Destination Management, Rixos Pera Hotel Şamdan 13 Restaurunt’ta 150’ye yakın seyahat acentesi ile bir araya geldi.

27/02/2018 18:41
Exp-Ert Destination Management acentelerle buluştu

Exp-Ert Destination Management Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ertem ve Satış ve İş Geliştirme Müdürü Aykut Öger’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede konuklar, geç saatlere kadar eğlendi.

Exp-Ert Destination Management ile birlikte çalıştığı seyahat acentecileri ve havacılık sektörünün profesyonellerini buluşturan geceye, Ukraynalı dansçılar da ayrı bir renk kattı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Exp-Ert Destination Management, özellikle "Kişiselleştirilmiş Tur" konusunda 20 yıllık bir tecrübeye sahip.

Deneyimli ve enerjik ekibiyle, hizmet verdiği ülkelerde turizm profesyonellerinin taleplerine yönelik uluslararası toplantı, kongre ve incentive gruplara konaklama, havayolu ulaşımı, otobüs ve yerel rehberlik hizmetleri sunan Exp-Ert Destination Management, ayrıca da kendi ürettiği yurtdışı paket programlarını Türkiye’deki seyahat acentelerine ulaştırıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.