Azur Air eksiklerini tamamladı

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı Alexander başkanı Neradko, bazı eksikleri bulunan ve tamamlaması için kendisine 20 Mart'a kadar süre tanınan Azur Air'in, eksiklerini tamamladığını ve gereken rapor ve bilgileri bir hafta içinde kendilerine sunacağını söyledi.

10/02/2018 22:01
Azur Air eksiklerini tamamladı

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı Alexander başkanı Neradko yaptığı açıklamada, bazı eksikleri bulunan ve tamamlaması için kendisine 20 marta kadar süre tanınan Azur Air'in, eksiklerini tamamladığını ve gereken rapor ve bilgileri bir hafta içinde kendilerine sunacağını söyledi.

Azur Air geçtiğimiz günlerde Rosaviatsia'da düzenlenen toplantıda, önümüzdeki hafta eksikliklerin ortadan kaldırılmasıyla ilgili belgeleri sunmaya hazır olduğunu bildirmişti.

NE OLMUŞTU?

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı Rosavatsiya'nın, Anex Tour'un hava yolu şirketi Azur Air'in sertifikasını sınırlayacağı iddia edilmişti.

Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Anex Tour'un hava yolu şirketin Azur Air'in sertifikasının sınırlanması için talimat gönderildiği iddia edildi.

Rus turizm haber portalı TourDom, 1 Şubat tarihinde bir toplantı düzenleyen Rosavatsiya'nın, Azur Air'in sertifikasına sınırlama getirme kararı aldığını yazmıştı.

FİLOSUNDA 20 UÇAK VAR

Azur Air'in filosunda, beşi 737s, sekizi 757s ve yedisi 767 olmak üzere toplam 20 adet Boeing uçağı bulunuyor. 3 Şubat'ta (bugün) şirketin planlanmış 35 uçuşu bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.