Zeytinada Hotel'e Avrupa’dan kalite ödülü...

um Torba’da bulunan Zeytinada Otel, İspanya Madrid ve Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen uluslarası turizm yarışmalarında iki ödül almaya hak kazandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Zeytinada Hotel'e Avrupa’dan kalite ödülü...

37 ülkeyi geride bıraktı...

Türkiye’nin en beğenilen butik otellerinden biri olan Zeytinada Otel, iki önemli turizm ve hizmet ödülüyle Türk turizm sektörünün de dünyaya tanıtımını yaptı.

Zeytinada Otel’e, Ticaret Liderleri Kulübü’nce Madrid’de turizm kalite ödülü verildi. 37’nci Uluslararası Avrupa Turizm Otelcilik En İyi Kalite Ödülü’nü alan otelin yöneticilerine, düzenlenen törende bir diploma ve bronz bir kupa-heykel ve iş mükemmelliği için bir altın madalyayı içeren ödüller verildi.

Kalite ve hizmet anlayışı, misafirlerine özenli yaklaşımı, çevreye, doğaya ve yaşadığı coğrafyanın kültürüne saygılı duruşu ile fark yaratan Zeytinada Otel, Paris’te ise World Quality Commitment 2012’de ödül kazandı. Zeytinada Otel, yarışmalarda 37 ülkeden katılan rakiplerini geride bıraktı.

Zeytinada Otel Genel Müdürü Alişir Şahin, bu ödüllerin kendilerini misafirleri için daha da iyi şeyler yapmaya motive ettiğini belirterek, “Uzun yıllardır sürdürdüğümüz üstün hizmet yaklaşımımızın böyle önemli ödüllerle taçlandırıldığını görmek bizler için olduğu kadar Türk turizminin gelişimi açısından da son derece önemli ve gurur verici” dedi.

Türk ve dünya mutfağından lezzetler

Zeytinada Otel, Torba merkezde bulunuyor.  Bodrum’a 10 dakika, havaalanına ise 35 dakika uzaklıkta. 4-12 yaş arası çocuklar için oyun bahçesi bulunuyor. Ücretli olarak iki bakım odası ve kuaförü ve güzellik merkezi var. Çeşitli masaj uygulamalarının yanı sıra manikür, pedikür gibi hizmetler de sunuyor. Toplantı ve seminerler için sahne, podyum, perde, barkovizyon, flip chart ve yönlendirme panoları gibi ekipmanlarıyla bir toplantı salonu bulunuyor.

200 kişilik ana restoranında Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetler sunuluyor. 100 kişilik snack ve keyif barı var. 300 metrekare botanik ve 100 metrekare açık havuzu ve çocuk havuzu bulunuyor. Sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, tavla, kağıt oyunları, şezlong, şemsiye, tenis kortu, bilardo, otopark ve interneti var.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.