Yurtdışı turlarında erken rezervasyon kampanyası başladı...

Son 7 yıldır İç turizmde tatilcilere uygun ödeme koşulları ve son derece cazip fırsatlar sunan ”Erken rezervasyon kampanyası” bayramda Yurt dışına tatile gitmek isteyen tatilciler için de uygulanmaya başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yurtdışı turlarında erken rezervasyon kampanyası başladı...

Bu yıl yurtiçinde oldukça ses getiren erken rezervasyon kampanyası temmuz ayı itibariyle yurtdışı bayram turlarında da başladı. Temmuz ayı sonuna kadar sürecek ilk etap kampanya da turizm firmaları misafirlerine odabaşı 100,- Euro’ya varan indirimler ve öteleme kampanyaları fırsatlarını birlikte sunuyorlar.

Turizmin öncü firmalarından Jollytur’un Yurt Dışı Turizm Departman Müdürü Tolga Tekin yaptığı açıklamada ”Tatilciler erken rezervasyon kampanyası ile son derece cazip fırsatlar ile rezervasyon yapma imkânı buluyorlar. Erken kayıt yaptıran misafirlerimiz fiyat ve ödeme avantajlarından faydalanırken aynı zamanda kontenjan açısından da istedikleri ürünlerde yer bulma imkânı bulabiliyorlar. Bu yıl İç turizmde de son derece başarılı geçen kampanyalara artık tüketicinin çok fazla ilgi gösterdiğini Yurt dışından Türkiye’ye tatile gelen turistler gibi bilhassa Türkiye’den yurt dışına giden misafirlerinin de çok cazip avantajlar elde edebildiğini belirtti.

Öte yandan bu yılki kampanyada 80’i aşkın programla Orta Avrupa’dan Uzakdoğu’ya kadar çeşitli fiyat ve ürün alternatifi sunduklarını belirten Tekin bilhassa bu sene “Herkese ve her keseye göre” ürün hazırladıklarını, gerek tam bayram tarihlerini kapsayan kısa turlar gerekse de haftalık uzun turlar hazırladıklarını; dileyenlerin yurt dışında kültür dileyenlerin ise deniz tatili yapma fırsatını bulacaklarını belirtti.

Yurt dışı seyahatleri daha çok kültür turları ağırlıklı turlar iken son birkaç yıldır Dubrovnik, Sharm El Sheikh (Kızıldeniz), Dubai, Bali veya Maldivler gibi hem kültür hem deniz tatili ağırlıklı turların da çok talep gördüğünü Eylül ayının bilhassa Avrupa’yı tercih edecekler açısından da mevsim itibariyle en güzel dönemi olduğunu ifade etti.

Jollytur 31 Temmuz’a kadar sürecek erken rezervasyon kampanyasında ”Şimdi Al Ekim’de öde” ve ”Odabaşı 100,- Euro indirim” fırsatlarını birlikte sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.