Yunanistan spesialisti Türkiye pazarına giriyor

Türkiye'nin Rusya pazarındaki büyümesini görenler kendileri de bundan pay almak için pazara giriyor. Bunlara Rusya'dan ağırlıklı olarak Yunanistan'a turist gönderen Mouzenidis eklendi.

22/01/2020 14:35
Yunanistan spesialisti Türkiye pazarına giriyor

Rusya’daki Yunanistan kökenli tur operaetörü Mouzenidis, Türkiye pazarına girecek. Mouzenidis ayrıca, BOMO Hotels markasıyla otel zinciri oluşturmak istiyor.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR)'un web sitesindeki habere göre, Mouzenidis Travel'in Genel Müdürü Alexander Tsandekidi, Rusya’da haftasonu turları için İstanbul’a talep olduğunu belirterek, İstanbul turları da satacaklarını, İstanbul'u ayrı bir destinasyon haline getirmekistediklerini söyledi.

Alexander Tsandekidi, Mouzenidis Group olarak  BOMO otel makasını İstanbul'a getireceklerini, ilkbaharda otelle ilgili duyuru yapacaklarını belirterek, ''İstanbul BOMO markasının Türkiye’ye yayılması açısından uygun bir destinasyon olduğunu ifade etti.

13 şehirden İstanbul operasyonu

Rusya'nın Moskova, St. Petersburg, Yekaterinburg, Kazan, Ufa, Voronezh, Samara, Rostov, Mineralnye Vody, Krasnodar, Volgograd, Omsk ve Chelyabinsk şehirlerinden İstanbul'a tur satışı yaptıklarını kaydeden Alexander Tsandekidi, turların tarifeli uçaklarla yapıldığını, transfer, konaklama ve tur hizmetlerini kapsadığını açıkladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.