Yunan adalarının İzmir çıkarması!

Travel Turkey İzmir Fuarı, Yunan adalarının çıkarmasına sahne oldu. Yunan adaları fuar alanındaki stantları doldurdu. Ziyaretçiler başta olmak üzere gazetecilere ve diğer katılımcılara sunum üstüne sunumlar yapan firmalar, fuara renk kattı.

31/12/2019 23:40
Yunan adalarının İzmir çıkarması!

Volos, Pelion, Skiathos, Skopelos, Alonsissos ve Yunanistan Magnesia bölgesi Otel Sahipleri Dernekleri ortaklaşa düzenledikleri ve içinde izleyenleri hayran bırakan doğal güzellikler ve kültürel zenginliklerin görüntülerin yer aldığı sunum izleyenleri adeta büyüledi. Yunan turizmciler "Her türlü fedakarlığa hazırız, yeter ki gelin" çağrısı yaptı.

İZMİR TİCARET ODASI İLE PROJEMİZ VAR

Sunuma katılan adaların Otel Sahipleri Dernek Başkanlarından Zafiris Georgios bu adaların tariçeleri, mitolojik zenginlikleriyle ilgi çektiğini belirterek, "İzmir Ticaret Odası ile İzmir'i adaları bağlayacak ulaşım çözümleri için bir proje üzerinde çalışıyoruz. Adalarımız bir flim platosundan farksız. Bizler Türklerin gelmesi için her türlü fedekarlığı yapmaya hazırız. İki ülke arasında daha iyi ilişkiler kurulması için çaba harcıyoruz.

Başta THY olmak üzere özel hava yolları ile Selanik İzmir üzerinden adalarımıza bağlantı kurmaya çalışıyoruz. TÜRSAB ile bir gezi düzenleyeceğiz. Adalarımız Türk Turizm Acentelerine mutluluk yaratacak bölge olabilir. Değişik paket programlar hazırlayarak kendiniz de gelebilirsiniz" dedi. (Hürriyet Ege)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.