Yılın turizm ödülünü Hüseyin Aslan kazandı

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen “Altın Zambak Ödülü”leri kapsamında, turizm dalında Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan ödül kazandı.

09/12/2018 21:12
Yılın turizm ödülünü Hüseyin Aslan kazandı

Halk oylaması sonucu dağıtılan ‘Altın Zambak Ödülleri”, 5 Aralık’ta sahiplerini buldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde turizm sektörüne yaptığı katkılarla adından söz ettiren Hüseyin Aslan, “Altın  Zambak Ödülü’’ne layık görüldü. Beşiktaş Belediyesi ve Kral TV’nin sponsorluğunda düzenlenen ödül töreninde, 2018 yılının en iyileri, 5 Aralık gecesi Akatlar Kültür Merkezinde sahipleriyle buluştu.

İş, sanat, turizm ve spor camiasının en başarılı isimlerinin bir araya geldiği ödül töreninde, Batmanlı turizmci Hüseyin Aslanda ödülünü aldı. 2018 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en başarılı turizm yöneticisi seçilen genç turizmci Hüseyin Aslan ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Halk oylaması sonucu bu ödülü almaya hak kazandık. Beşiktaş Belediyesi ve Kral TV’nin sponsorluğunda düzenlenen bu ödül töreninde en başarılı turizmci ödülünü almak benim için gerçekten gurur verici.

Hepinizi Mezopotamya'nın güzelliklerini görmeye davet ediyorum

Bütün sanat tarihçileri, Mezopotamya topraklarını, Tanrı tarafından bütün güzelliklerin verildiği bir bölge olarak tanımlarlar. Onun için ben de bir Mezopotamya çocuğu olarak, bölgemizin bütün güzelliklerini ziyaretçilerimize,   misafirlerimize en iyi şekilde tanıtmanın ve onları en güzel şekilde ağırlamanın gayreti içindeyim

Sizleri; 'Yaş 35 yolun yarısı' diyen Cahit Sıtkı Tarancı’nın memleketi olan Diyarbakır’a, 12 bin yıllık tarihi olan ve İslamiyet’te başkentlik yapan açık hava müzesi Hasankeyf’e, Nuh'un gemisinin karaya oturduğu Cizre’de bulunan Cudi Dağı'na, Siirt Tillo’ya, Batmanda bulunan Malabadi Köprüsü'ne, Mardin Dara Harabeleri'ne ve petrol kenti Batman’a davet ediyorum. Hepinizi Mezopotamya'nın güzelliklerini görmeye davet ediyorum. Eminim gördükten sonra daha önce niye gelmedim diyeceksiniz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.