Yılın en iyi otel genel müdürü seçildi

Crowne Plaza Ankara Oteli Genel Müdürü Uğur Bür, IHG – InterContinental Hotels Grup tarafından, ‘Yılın En İyi Açılış Oteli Genel Müdürü’ seçildi.

27/03/2023 16:54
Yılın en iyi otel genel müdürü seçildi

Crowne Plaza Ankara otelin açılış öncesi ve sonrasında hem yönetimsel hem rakamsal kriterler hem de misafir memnuniyetleri göz önüne alındığında, otelin ilk yılki tüm hedeflerini gerçekleşmesiyle birlikte Milano’da yapılan Güney Avrupa Genel Müdürler Konferansı'nda otel açılışına sağlamış olduğu etkiden dolayı Bür’ün bu ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Otelin Genel Müdürü Uğur Bür ise yaptığı açıklamada, “Bu prestijli ödülü almaktan dolayı çok gururluyum. Bu başarı aynı zamanda Crowne Plaza Ankara otelinde uyguladığımız özel hizmet anlayışımızı sergileyen ve zorlu bir pazarda mükemmel bir otel açılışı sağlayan özverili ekip arkadaşlarımın başarısıdır. Ayrıca yatırımcımız Angora Birikim A.Ş’ye de  bu önemli pozisyonda beni her zaman destekledikleri ve uzun yıllardan sonra Ankara’ya yapılmış en yeni, en modern 5 yıldızlı yatırım ile Crowne Plaza markasını yeni adresine getirdikleri için çok teşekkür ederim. Crowne Plaza-IHG farkını tekrar Ankara’da misafirlerle buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.