Yılın En İyi İş Oteli’ne yeniden aday gösterildi

Wyndham zincirinin Türkiyedeki ilk temsilcisi olarak 2013 yılı Ocak ayında faaliyete geççen Wyndham Kalamış Marina otel 1 yıllık bir hizmet süresinde, gösterdiği üstün hizmet standartları ile çok önemli iki ödülün sahibi oldu.

31/12/2019 23:40
Yılın En İyi İş Oteli’ne yeniden aday gösterildi

Hakan Metin - Turizm Aktüel

Birinci yılında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde “Hotel Of The Year”  ‘’ Yılın Oteli’’ ödülü ve “World Travel Awards” ödüllerinden ‘’Yılın En İyi İş Oteli’’ ödülü ile değerlendirilen otel 1 mayıs 2014 tarihi itibarı ile Wyndham zincirinin en üst segmenti olan ‘’Wyndham Grand Colection’’ markasını temsile hak kazandı.  Hotel 2014 yılında’da  “World Travel Awards” ödüllerinden ‘’Yılın En İyi İş Oteli’’ ödelüne yeniden aday gösterildi.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Satış ve Pazarlama Direktörü Kemal Sinmez, Turizm Aktüel'e yaptığı açıklamada, 'Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, markası ile gelecek dönemde de üstün hizmet anlayışı çerçevesinde misafirlerini ağırlamaya devam edecek' dedi.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in Presidental Suiti ile birlikte 210 odası, en büyüğü 730 m2 olan çok şık 2 balo salonu, 15 toplantı salonu ve 3500 m2 büyüklüğünde lüks spa ve sağlık kulübü bulunuyor. Misafirlerini sunduğu birbirinden farklı lezzetlerin sunulduğu toplantı paketi seçenekleri ve son teknolojilerle donatılmış farklı boyutlu gün ışığı alan salon seçenekleri ile otel özellikle iş toplantılarının vazgeçilmez adresi oldu.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Kalamış’ın dokusuna değer katan ve Fransız saraylarını andıran mimarisi ile İstanbul otelleri arasında üst sıralarda yer alıyor.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafir değerlendirmeleri anlamında,  Booking.com yorumlarında 8,7 puan alırken, Tripadvisor sitesinde % 93 memnuniyet oranı ile “preferred hotel“ listesinde yer alıyor. Otel, lüks servis anlayışıyla İstanbul’a gelen misafirlerin, Asya yakasını tercih oranlarını arttıran bir yatırım olmasının yanı sıra Wyndham markasının Türkiye’de ilk rol modeli olup, Wyndham ve Ramada markalarına yatırım yapmak isteyen yatırımcıların örnek aldığı bir işletme olarak karşımıza çıkıyor.

Bağdat Caddesi’nde 300´den fazla mağazaya, ilgi çekici mekânlara ve değişik konseptteki restoran ve kafelere yürüme mesafesi uzaklığında olan Wyndham İstanbul Kalamış Marina Hotel,  tüm bu özellikleriyle yerli-yabancı pek çok misafirin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Global mutfaklardan lokal lezzetlere…Remina By Rafet İnce.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel  , İstanbul’un en iyi restoran ve otellerinde çalışmış seçkin bir kadroya sahip olan mutfağı ile dekorasyonuyla dikkatleri çeken Remina Restaurant by Rafet İnce’de misafirlerine Dünya mutfağının en güzel örneklerini sunuyor. Otelin başarılı mutfak kadrosu, % 80 oranında olan yabancı misafir profilini düşünerek mönülerinde uluslararası lezzetlere yer veriyor. Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerini de misafirlerine sunan Remina Restaurant by Rafet İnce zengin şarap mahzeni koleksiyonunda bulunan eşsiz şaraplarıyla da gurme damaklara hitap ediyor.

Blue Harmony Spa

Üstün hizmet anlayışı ve ihtişamlı mimarisinin yanı sıra kendi markası olan Shape Club ve Blue Harmony Spa ile 3500 m2’lik bir alanda spor merkezi kuran Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerinin lüks beklentilerini düşünerek planlanmış olduğu Shape Club’ta tüm fitness cihazları ve akıllı teknolojik ürünlerle kontrollü spor yapımına olanak sağlıyor. Otelin başarılı eğitmenleri tarafından yazılan çalışma programlarını uygularken, eğlendiğiniz bir sağlıklı yaşama merhaba diyebilirsiniz. Shape Club’ın içerisinde yer alan Kids Shape ise çocuklar için planlanmış olan İstanbul’un ilk ve tek fitness merkezi olma özelliğini taşıyor. Anne ve babalar spor yaparken çocuklar da kendi alanlarında, renkli spor aletleriyle keyifli zaman geçirebilme şansına sahip oluyor.

Kişiye özel servis anlayışıyla hizmet veren Blue Harmony Spa ise misafirlerin kendilerini Uzakdoğu semalarında hissedeceği mistik atmosferi,  çiftler için özel düzenlenmiş suite masaj odaları, Uzakdoğu felsefesi ile eğitilmiş Thai masörleri, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ve yaz dönemleri için biri Kalamış manzarasına hâkim olan 2 açık yüzme havuzuyla bölge sakinleri ve misafirlerin sıklıkla tercih ettiği bir merkez olmayı başarıyor.

Çiftlere özel Spa suitleri

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in hamam, sauna ve jakuzi ile özel dekore ettiği spa suitlerinde çiftlere özel tasarlanmış bakım paketleriyle sunulan konfor ve rahatlığın tadını çıkarabilir, stresten uzak dakikalar geçirebilirsiniz.

Wyndham Kalamış´ta unutulmaz düğünler

Dünyanın en tarih kokan şehirlerinden birinin merkezinde yer alan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, çiftlerin aşklarını bu büyülü atmosferde ilan ettiği romantik bir anlayışa sahip. Şık tasarlanmış Kalamış Balo Salonu’nda kokteyl daveti ya da yemekli bir organizasyon yapmak isteyen misafirler için hazır bekleyen düğün uzmanlarından oluşan profesyonel ekip; mükemmel etkinlik mekânını seçerek, özel hazırlanmış menülere, çiçekçi ve fotoğrafçı önerileri ve daha da fazlasına kadar, bu özel gündeki her ayrıntının planlanmasına yardımcı oluyor. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in seçkin düğün mekânlarından her biri, çeşitli fonksiyonel ihtiyaçlara uyum sağlayacak şekilde kolaylıkla dönüştürülebiliyor. Sütunsuz Balo salonu ve daha butik organizasyonlar için tasarlanmış salonlardan herhangi biri sizler için hazırlanabilir.

 Başarılı toplantılar üstün hizmet kalitesiyle birleşiyor

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de önemli iş toplantılarının başarılı olması için her türlü teknik ekipman bulunuyor. Çeşitli çok amaçlı toplantı ve konferans mekânları ile 750 kişiye kadar misafir ağırlayan otel, başarıya giden yolda pek çok imkânı bir arada sunuyor. Her ihtiyaca cevap verebilen 15 toplantı salonu, profesyonel ses sistemleri, yüksek teknoloji projeksiyon sistemleri ve hızlı internet çözümleriyle hizmet veren otel, İstanbul´da gerçekleşecek toplantı ve konferanslar için en ideal mekanlar arasında yer alıyor. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, yüksek hizmet standartlarıyla lüks yaşam tercihlerinize kucak açan bir mekân olarak hizmet vermeye devam ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.