Yıldırım Taş, Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı adayı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) İstanbul Avrupa Bölge Yürütme Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Yıldırım Taş, TÜRSAB Yöre Temsil Kurulu Seçimleri’nde İstanbul Avrupa Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

15/07/2018 23:20
Yıldırım Taş, Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı adayı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) İstanbul Avrupa Bölge Yürütme Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Yıldırım Taş'ın başkan adaylığı açıklaması şöyle:

"Daha önce iki dönem yönetimde sayman olarak görev yaptım. Ardından İstanbul Avrupa Bölge Yürütme Kurulu Başkanlığı görevinde buldum. Şimdi İstanbul Avrupa Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmek için aday oluyorum.

İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Seyahat Acentacılığı Bölümü mezunu olarak yaklaşık 15 yıldır turizm sektörünün her alanında hizmet verdim. Yöre Temsil Kurulu için oluşturduğum deneyimli isimlerden oluşan güçlü ekibimle, geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de eğitim , havayolu ve tedarikçi buluşmalarıyla bölgedeki seyahat acentalarının hem ürün hem eğitim gücünü arttırmak için çalışma sözü veriyorum.

Amacımız, bölgemizdeki acentaların sektörel sıkıntılarını TÜRSAB Genel Merkezi’ne iletmek, acentelarla genel merkez arasında iletişimi sağlamak ve ortak akılla çözümler üretmek. Bu  nedenle 6 asil, 7 yedek üyeden oluşan ekibimle  İstanbul Avrupa Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı için aday oluyorum. 23 temmuz günü Ataköy’den Silivri’ye kadar olan bölgede farklı alanlarda turizm hizmeti veren değerli seyahat acentalarını seçimde oy kullanmaya davet ediyorum."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.