Yılbaşı gecenize, Mardin lezzetleri damga vursun...

Mardin mutfağını ve yörenin egzotik lezzetlerinin ününü önce bölgenin, sonra Türkiye’nin sınırları dışına taşıyan Cercis Murat Konağı, hazırladığı farklı ve zengin menüsüyle yılbaşı gecesini unutulmaz bir keyfe dönüştürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yılbaşı gecenize, Mardin lezzetleri damga vursun...

Zengin Mardin mutfağının en iyi örneklerinin sunulduğu Cercis Murat Konağı, yılbaşı menüsüyle göz dolduruyor. Sevdiklerinizle birlikte yeni yıla farklı bir lezzet deneyimi ile girmenizi sağlayacak yılbaşı özel paketinde, bademli hindi dolmasından, süryani şarabına, yöreye özgü mezelerden , tatlıya geniş bir yelpaze sunuluyor.

 

Tarçın, kişniş, mahlep, zencefil, yeni bahar, sumak, pul biber ve badem gibi malzemelerin kullanıldığı, tebbuli, tebbel, muammara, kiremfum, megbus gibi yörenin egzotik mezelerinin yer aldığı Cercis Murat Konağı, yılbaşı menüsü ile de fark yaratıyor. Yeni yıla farklı tat ve lezzetlerle girmek isteyenlere, hindisi, şarabı, mezesi ve tatlısı ile çok özel bir paket.

 
Cercis Murat Konağı Yılbaşı Özel Paket Mönüsü (10 Kişilik Fiyat 250.00 TL)
 
* Özel tepsisinde bademli iç pilavlı hindi dolması

*  Yöresel mezeler: Tahinli patlıcan salatası, Sebzeli patlıcan salatası, Humus, Muammara, Firik salatası, Bulgur Köftesi, *Kişke , Soğanlı zeytin salatası, Kurutulmuş domates salatası, Maş fasulyesi

* Süryani Bayram Çörekleri (Kiliçe)

* İrmik helvası

* Cercis Murat Konağı Süryani Şarabı

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.