Yeni trend, Bağbozumu turizmi...

2001 yılında Tekirdağ’ın Barbaros köyünde 230 dönüm arazi üzerinde kurulan Barbare Şarapları, üzümün şaraba dönüştüğü muhteşem bir bağbozumu deneyimi sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yeni trend, Bağbozumu turizmi...

Barbare Şarapları’ndan yapılan duyuru şöyle: “Topraktan alınanı tekrar toprağa geri vermek” ana felsefesiyle yola çıkan, organik, sürdürülebilir ve biodinamik yöntemler kullanılarak tarım yapılan Barbare Bağlarında hasat zamanı yaklaşıyor.

Sabahın erken saatlerinde elle toplanılan Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Grenache, Mourverde ve Sauvignon Blanc üzümlerinin bağbozumuna şahit olarak, bu üzümlerin “şato tarzı” üretimle şaraba dönüşmesine eşlik edebilirsiniz. 15 Ağustos- 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz bağ bozumu gezilerinde, günbatımının eşsiz manzarasında barbekü eşliğinde, bir önceki hasadın şaraplarını tadabilirsiniz. Asmadan kadehe yapılan bu keyifli yolculuğa, dilerseniz kendi özel gruplarınızı ve menülerinizi oluşturarak da katılabilirsiniz.

Barbare Wine Club üyesi olarak, şarabın gizemli dünyasının kapılarını aralayabilir;  Ulus29, Borsa, Sunset, Topaz, Mikla, Frankie, Zuma, Divan Palmira, Le Meridien Otel, Four Seasons, Maria’nın Bahçesi, Hayal Kahvesi, Leb-i derya, Lavanda Butik Otel, Kıyı Restaurant, Mimolet, Papermoon, Katre Butik Otel Alaçatı, santral dükkan, Happily Ever After, Maça Kızı, Maki29, Rixos Pera, Cintemani, L’Escargot gibi seçkin noktalarda yer alan Barbare Şarapları’nı satın alarak bu keyfi evinize taşıyabilirsiniz. Hatta henüz piyasaya çıkmamış Premier çeşitlerine de ulaşabilmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Kişi başı: 90TL (transfer dahil)

Kendi aracı ile gelmek isteyenler için kişi başı fiyat: 45TL

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.