Yeni iflaslar yolda...

British Airways’e yeni atanan CEO Keith Williams İngiltere tur operatörleri için iç açıcı olmayan bir tablo çizdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yeni iflaslar yolda...

Keith Williams, İngiliz ekonomisindeki son durumu değerlendirirken Kiss Flights ve Holidays 4U iflaslarına yenilerinin eklenebileceği uyarısında bulundu. İngiliz Ulusal Havayolu şirketi British Airways'in yeni CEO'su Keith Williams, St. Martin'de düzenlenen Karayipler Turizm Organizasyonu Konferansı'nda bir konuşma yaptı.

Williams, dinleyicilere yeni turizm müşterisini anlatırken, işlerinin zor olduğunu, çevreye ve insani değerlere saygılı olan bir neslin gelmekte olduğunu söyledi. İngiliz ekonomisindeki son durumu değerlendiren Williams, "Son istihdam verileri, kriz nedeniyle yaşanan durgunluğun aşılması için yeterli seviyenin yakalanamadığını gösteriyor. Bizim elimizdeki veriler de bu tabloyu destekliyor. İngiliz ekonomisi cansız durumda… Kiss Flights ve Holidays 4U iflasları yaşanan son problemlerdi. Ama bu iki iflas İngiltere'de yaşanan son iflas olmayacak" değerlendirmesinde bulundu.

Bu uyarıların ardından özel havayolu şirketleri tedirgin olurken, bu uyarıların kendilerine yapıldığı görüşünde birleşti. Bazı yöneticiler 'Williams'ın bildiği birşey varsa açık açık söylemeli' ifadelerini kullandı. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.