Yeni doğan bebeklere özel mönü sunan otel...

Antalya Kumluca’da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'da yeni doğan bebeklere özel mönü hazırlanıyor. Çocuk doktorlarının kontrolünde hazırlanan mönüden aileler diledikleri saat yararlanabiliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yeni doğan bebeklere özel mönü sunan otel...

Antalya Kumluca’daki 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'da, 0-2 yaş arası olan bebekler için özel mönü hazırlanıyor. Tesisin Genel Müdürü Yusuf Yücel, mönünün çocuk doktorları tarafından hazırlandığını söyleyerek, "0-2 yaş arası olan bebeklerin yemesi gerekenler doktorlar tarafından belirleniyor. Misafirlerimiz tesise geldikleri ilk gün bebeğinin yaşını bize belirtiyorlar. Ailelerin bebeklerine özel yemek tercihleri varsa onları da hazırlıyoruz.

İsteyenler doktorların belirledikleri mönüden yararlanıyor. Ayrıca yeni doğan bir bebeğin annesi sütünü bir kaba koyup bize teslim edebiliyor. Herhangi bir saatte biberon içerisinde bebeğin sütünü ailesine ulaştırıyoruz" dedi. Her türlü hazır mama, organik ürünlerin tesiste bulunduğunu ifade eden Yücel, "Bebeklerin beslenmesi çok önemli. Ürünlerimizin hepsi organik.

Bebeklerin yiyebileceği her türlü hazır mama da tesisimizde mevcut. Bebeğin biberon gibi kişisel ürünlerini de bize teslim edebiliyorsunuz. İnanılmaz bir titizlikle mamalar hazırlanıyor ve misafirlerimiz 24 saat boyunca bu hizmetten yararlanabiliyorlar" diye konuştu. Yusuf Yücel, bu uygulamanın özellikle yeni çocuk sahibi olan aileler tarafından çok sevildiğini sözlerine ekledi. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.