Sanasaryan Han A Luxury Collection Hotel, Ekim’de açılacak

Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel İstanbul’un Sirkeci’deki tarihi Sansaryan Han’da Ekim ayında kapılarını açacak. 51 odası ve 12 süiti ile misafirlerine hizmet verecek olan otelde bir teras restaurant ve ön cephesinde de 8 mağaza olacak.

13/09/2023 13:12
Sanasaryan Han A Luxury Collection Hotel, Ekim’de açılacak

Otel kapılarını Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel, Istanbul olarak açacak. Aktarlı Group ve Marriott International arasındaki ortaklık, İstanbul'un cazibesini sergileyen lüks ve benzersiz bir deneyim yaratmayı amaçlıyor. 

ALTI OTEL İÇİN ANLAŞMA YAPILDI

Aralık 2021’de Marriott International, Aktarlı Grup ile Türkiye’nin önemli lokasyonlarında altı otel açmak üzere sözleşme imzaladı. Bu otellerden biri de Sansaryan Han’da açılacak otel olacak. 1940 yılında Diyarbakır Silvan’da tarım ve çiftçilik ile ticari faaliyetlerine başlayan Aktarlı Grup, bugün turizm, tarım, tekstil ve yeme içme sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 1989 yılında Ankara ‘da GAP otel ile otelcilik deneyimine başlamış. 1999 yılında Kuşadası Risus Aqua Beach Resort ve 2004 yılında İstanbul Legacy Ottoman ile otelcilik sektöründe büyümeye devam eden grubun üçü beş yıldızlı olmak üzere toplam 6 oteli bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.