Yaylanın 5 yıldızlı oteli sona yaklaşıyor

Ordulu işadamları ve Orbel ortaklığıyla Çambaşı Yaylası’nda yapımı devam eden 5 yıldızlı otelin karkas inşaatı tamamlandı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, otelin hizmete açılmasıyla birlikte Çambaşı’nın daha fazla ilgi göreceğini söyledi.

02/12/2019 10:55
Yaylanın 5 yıldızlı oteli sona yaklaşıyor

Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği (Ordusiad) öncülüğünde oluşturulan işadamları ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki Orbel ortaklığında Çambaşı Yaylası Kayak Merkezi’nin yanında otel yapılıyor. Ormanların içerisinde yer alan otelin hemen yanında gölet de bulunuyor.

Yapımını Selçuk İnşaatın üstlendiği otelin karkası kısa sürede tamamlandı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya,” 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylamızda 40 dönüm arazi üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otelin karkas inşaatı kısa bir sürede tamamlandı.

80 oda ve 110 kişilik yatak kapasitesi

Otel 80 oda ve 110 kişilik yatak kapasitesiyle hizmete girdiğinde yayla turizmine çok önemli katkı sağlayacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş ile Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) öncülüğünde başlatılan ve Çambaşı Yatırım A.Ş tarafından yapılan 5 yıldızlı otelin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bu önemli yatırıma katkı sunan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Dr.Mehmet Hilmi Güler’e ve Ordulu iş adamlarımıza bu sosyal sorumluluk projelerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Ordulu iş adamlarımızın Ordu ve ilçemiz adına daha çok güzel çalışmalara projelere katkı sağlayacağına inanıyor kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. (İHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.