Yangından etkilenen Martı Resort Hotel 2 Ağustos'ta yeniden hizmette

Martı Hotels'ten yapılan açıklamada, 2 Ağustos pazartesi günü itibariyle Martı Resort Hotel'in tekrar misafirlerini ağırlamaya ve hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

30/07/2021 10:26
Yangından etkilenen Martı Resort Hotel 2 Ağustos'ta yeniden hizmette

Martı Otel İşletmeleri'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Ülkemizi derin bir üzüntüye boğan orman yangınlarından en çok etkilenen yörelerimizden Marmaris, İçmeler bölgesinde bulunan ve şirketimizce işletilen Martı Resort ve Martı La Perla otellerinde tüm tesis misafirlerimiz güvende olup, Martı Resort Hotel misafirlerimiz güvenlik amacıyla Martı La Perla Hotel’de ağırlanmaktadır.

2 Ağustos pazartesi günü itibariyle Martı Resort Hotel tekrar misafirlerini ağırlamaya ve hizmet vermeye başlayacaktır.

Yine Marmaris, Hisarönü bölgesinde bulunan Martı Marina, Hemithea Hotel ve Baraka Otellerimiz ve misafirleri güvende, tesislerimiz ise aktiftir.

Martı Otel İşletmeleri olarak afette zarar gören herkese, yok edilen ormanları için de tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, cansiparane destekleri sayesinde bu badireyi atlattığımız, hepsi ayrı birer kahraman olan Orman Müdürlüğü ekipleri ile tüm kamu kurum kuruluşları ve çalışanlarına, tesis çalışanlarımıza ve gönüllülere kamuoyunun önünde minnet ve şükran duygularımızı sunmak isteriz.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.