Yacht Classic Hotel’e ‘Mükemmellik Belgesi...’

Yacht Hoteller Grubu’na ait, Yacht Boutique Hotel’in Yacht Roof Restaurantı ve otel kategorisinde, ‘Yacht Classic Hotel'e Trip Advisior’dan Mükemmellik Ödülü..

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yacht Classic Hotel’e ‘Mükemmellik Belgesi...’
Fethiye’de bulunan Yacht Hoteller Grubu’na ait, Yacht Boutique Hotel’in Yacht Roof Restaurantı ve otel kategorisinde, ‘Yacht Classic Hotel’i Dünyanın en büyük web tabanlı, tüketici odaklı rezervasyon ve oylama değerlendirme sitesi Trip Advisior’dan, "Certificate Of Excellence For The Year Of 2011 - Mükemmellik Belgesi' verildi.


Yacht Classic Hotel, konforlu odaları ve seçkin dekorasyonu ile birlikte, Türk misafirperverliğini yansıtan hizmet anlayışıyla hizmet veriyor.

Bölgenin Turizm Bakanlığı’ndan tek Butik Belgeli Yacht Classic Hotel ve Yacht Boutique Hotel üst düzey hizmet kalitelerini istikrarlı bir şekilde devam ederek misafir memnuniyetini birinci planda tutuyor.
Her iki otelinde yakın bir zamanda yenilenip Fethiye’nin gözde tesisleri haline gelmesi uluslararası misafir memnuniyet siteleriyle de tescillenmiş oldu. Türkiye’nin tatil cennetlerinden biri  olan Fethiye’nin hassas doğal dengesine uyumlu iki tesisi bulunan Yacht Hotelleri mevcut tesisler için, bu tarz küçük ve mimari açıdan seçkin, tesislere dönüştürülmesi için öncü oluyor.



Fethiye Körfezi'nin güzelliğine, Marina'nın büyüsüne, güneşin batışına, ayın doğuşuna tanık olurken, "yeme - içme"nin keyfini tam olarak çıkarabileceğiniz tek mekan...

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.