Wyndham Hotel Group, 15 markasıyla Türkiye’de...

Wyndham Hotel Group 15 markasıyla Türkiye’de franchise verme kararı aldı. Dünyanın en büyük otel grubu olan Wyndham Türkiye’de ki yatırımlarını büyük şehirlerin yanı sıra ülke geneline yaymayı planlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Wyndham Hotel Group, 15 markasıyla Türkiye’de...

Ülkemizde Ramada markasıyla tanınan grup halen 16 otel ile hizmet veriyor. Yapımı süren 12 otel ise 2 yıl içinde hizmete girecek. 2013 yılındandan itibaren yapılacak 30’dan fazla yeni otel anlaşmasıyla Wyndham Hotel Group Türkiye’nin de en büyük otel zincirini oluşturacak.

Wyndham Hotel Group’un Türkiye, Kıbrıs, Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya ve Beyaz Rusya’daki proje geliştirme stratejik ortağı olan Premium Partnership’in yönetim kurulu başkanlığını Cenk Kınay yürütüyor. Başta Days Hotel, Hawthorn Suites ve Tryp by Wyndham olmak üzere grubun tüm markalarını için franchise olanağı sağlanacağını belirten Cenk Kınay; “Mevcut otel işletmeleri ve yapım aşamasındaki otel yatırımcıları için 3, 4 ve 5 yıldızlı marka seçenekleri sunuyoruz.

Dünyanın en büyük otel zincirinin halkası olmak, uluslararası standartlarda işletmecilik sistemi, deneyimi ve bilgi birikiminden faydalanmayı sağlıyor. Bu da

işletme maliyetlerinde düşüş ve verimlilikte artış olarak otellerin karlılık oranlarını arttıran en önemli faktörlerin başında geliyor. Karlı ve prestijli bir işletme, yapılan yatırımın emlak değerini de arttırıyor” dedi.

Kınay, otel sahipleri ve yatırımcılarla görüşmelere devam ettiklerini belirtti. Temsil ettikleri markalara çok etkili bir pazarlama ve satış desteği de verdiklerinin altını çizen Cenk Kınay, Wyndham Hotel Group hakkında bilgi verdi. Wyndham Hotel Group dünya üzerinde 75 Satış Ofisi ile otellerine satış ve pazarlama desteği veriyor. Deneyimli ekibi ile işletme maliyetlerinin azaltılmasını ve yatırımların doğru yapılmasını sağlıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.