Wyndham Grand İstanbul'a anlamlı ödül

Dünya çapındaki Wyndham Grand otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda “Best of Wyndham Grand” ödülleri sahiplerini buldu.

09/07/2019 14:08
Wyndham Grand İstanbul'a anlamlı ödül

Özdilek Otel ve Turizm’in başarılı otellerinden Wyndham Grand İstanbul Levent, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Best of Wyndham Grand ödülünün sahibi oldu. İstanbul’un muhteşem manzarasına 360 derece hakim olan Wyndham Grand İstanbul Levent, İstanbul Boğazı, Haliç ve şehir manzarasına sahip odalarıyla konfor ve lüksü bir arada sağlarken; modern ve zarif çizgilere sahip mimarisiyle en iyi konaklama deneyimini misafirlerine sunmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu, “Üstün kalite standartlarına ve misafir memnuniyetine vermiş olduğumuz önemin bir sonucu olarak tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu sene de “Best of Wyndham Grand“ ödülünü almaktan mutluluk duyuyorum. Ekip arkadaşlarımın göstermiş olduğu yüksek performans ve katkı için kendilerini kutluyorum. Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak görmek hiç şüphesiz başarıları da beraberinde getiriyor” diye ifade etti.

Wyndham Hotel Group Başkanı ve CEO’su Geoffrey A. Ballotti ise, “Misafirlerimize mükemmel bir seyahat deneyimi sunmak Wyndham Hotels & Resorts'da bizler için her şeyden önemlidir. Sizin misafir memnuniyetine ulaşmaktaki tutkunuz da bu başarınızı sağlıyor. Sunduğunuz mükemmel hizmetten dolayı sizi ve ekibinizi bu ödülün sahibi olarak ilan etmekten onur duyuyorum. Sizler sayesinde, Wyndham Grand markası daha da güçlenmektedir” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.