Wome Deluxe Hotel'den dünyada bir ilk

Uluslararası alanda ilk kez Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından başlatılan "TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Standardı" belgesini Türkiye ve dünyada alan ilk otel Wome Deluxe oldu.

25/05/2019 20:04
Wome Deluxe Hotel'den dünyada bir ilk

Türkiye’nin en büyük aile konseptli oteli Wome Deluxe’ün Akdeniz’in incisi Alanya’da misafirlerine mavi ve yeşil ile iç içe keyifli bir tatil geçirme imkanı sağlıyor. Antalya Alanya Avsallar’da denize sıfır konumda doğa ile iç içe 120 bin metrekare üzerine kurulu 5 yıldızlı Wome Deluxe Türk Standartları Enstitüsü’nden 4 belge almaya hak kazandı.

Wome Deluxe, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından başlatılan "TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Standardı", “TS ISO 45001:2018- İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı”, “TS ISO 10002 - Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” ve “TS ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı” belgelerinin sahibi oldu.

1800 yatak kapasiteli

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun katılımı ile Wome Deluxe’te gerçekleşen törende belgeler, TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş ve TSE Bölge Koordinatörü Mehmet Yıldırım tarafından Wome Deluxe Genel Müdürü Yusuf Gerçeker’e takdim edildi.

Wome Deluxe Hotel, her metrekaresi özenle tasarlanmış, her biri manzaralı, 1800 yatak kapasiteli otel, 10 bin metrekarelik alanda plaj, iskele, havuz, güneşlenme terasları ve aquaparkları ile hizmet veriyor. 7 bin metrekarelik SPA ve güzellik merkezi, kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, kuaför, güzellik merkezi, masaj odaları ve aile hamamları ile konuklarına farklı konforlar sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.