İstanbul, Antalya ve Dalaman'a da uçacak... WizzAir Türkiye operasyonlarını genişletiyor

Önceki gün Abu Dabi-Ankara seferlerine başlayan Wizz Air, Türkiye'ye büyük ölçekli uçuş operasyonu başlatıyor. Avrupa'nın önde gelen düşük maliyetli hava yolu şirketlerinden Wizz Air ikisi İngiltere'den olmak üzere, yurt dışında toplam 8 havalimanından İstanbul, Antalya ve Dalaman'a uçuş başlatıyor. Şirketin Türkiye için planladığı toplam uçuş sayısının, 600 olduğu açıklandı.  

20/01/2023 13:25
İstanbul, Antalya ve Dalaman'a da uçacak... WizzAir Türkiye operasyonlarını genişletiyor

Açıklanan uçuş planına göre Wizz Air, Gatwick'ten Antalya, İstanbul ve Dalaman'a, Luton'dan İstanbul'a, Budapeşte'den İstanbul ve Antalya'ya, Yaş'tan (Romanya) İstanbul'a, Cluj Napoca'dan (Romanya) Antalya'ya, Bükreş'ten (Romanya)  Antalya'ya Debrecen'den (Macaristan) İstanbul'a ve Abu Dhabi'den İstanbul'a uçuşlar düzenleyecek.

Wizz Air Uçuş Programı

Turizmgüncel'de yer alan bilgilere göre; Wizz Air'in Gatwick'ten Antalya ve İstanbul'a yapacağı uçuşlar mart, Dalaman'a yapacağı uçuşlar ise mayıs ayında başlayacak.

Wizz Air'in şu anda Gatwick'ten 30, Luton'dan ise 70 destinasyona uçuş imkanı sunduğu açıklandı. Şirketin bu yıl bu iki havalimanından tüm destinasyonlara planlaladığı toplam ek kapasitenin ise 500 bin olduğu kaydedildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.