Wish More Hotel Istanbul’dan yıl sonuna özel tat

Çekici lezzetlerin bir araya gelerek eşsiz bir uyum sergilediği Wish More Hotel Istanbul’un yıl sonu menüsünde, mantar ve iç pilavla servis edilen Kestaneli Hindi But Sarma var.

03/12/2018 20:19
Wish More Hotel Istanbul’dan yıl sonuna özel tat

Wish More Hotel Istanbul’un Türk ve dünya mutfaklarının enfes tatlarını misafirlerinin sofralarına taşıyan yetenekli aşçıları, Aralık ayına özel farklı bir tadı lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.  Çekici lezzetlerin bir araya gelerek eşsiz bir uyum sergilediği bu çok özel menüde mantar ve iç pilavla servis edilen Kestaneli Hindi But Sarma var.

Hazırladığı sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan Wish More Hotel Istanbul, yılsonunu da özel ve farklı bir tatla taçlandırıyor. Lüks otelin deneyimli şefleri tarafından misafirlerin beğenisine sunulan ve Aralık ayına özel olarak otel menüsündeki yerini alan Kestaneli Hindi But Sarma, lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendiriyor.

Wish More Hotel Istanbul’un yetenekli ve deneyimli şeflerinin özenle hazırladığı Kestaneli Hindi But Sarma iç pilavla birlikte sunulurken, kestane, soğan ve mantarın hindi filetoyla birleşiminden doğan eşsiz tatla, özgün bir ziyafet sunuyor.  

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.