Wish More Hotel İstanbul'da iftar lezzeti ve bereketi

Wish More Hotel İstanbul, birbirinden zengin iftar menüleriyle Ramazan ayını karşılıyor.

13/04/2019 18:59
Wish More Hotel İstanbul'da iftar lezzeti ve bereketi

Wish More Hotel İstanbul, Ramazan ayı süresince birbirinden zengin iftar menüleriyle misafirlerini ağırlıyor. Misafirlerini ister münferit ister grup olarak bereketli Ramazan sofralarına davet eden beş yıldızlı otel, maharetli şeflerinin hazırladığı dört farklı menüyle geleneksel tatlardan modern lezzetlere uzanan geniş bir yelpazede iftar seçenekleri sunuyor.  

Misafirlerine daima en leziz tatları ulaştırma misyonuyla hareket eden Wish More Hotel İstanbul, geleneksel tatlardan modern lezzetlere uzanan zengin içerikli menülerini Ramazan sofraları için hazırladı. Wish More Hotel İstanbul, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca arzu edenlere grup olarak ayrı salonlarda iftar menü alternatifleri ile ya da münferit olarak konsept restoranında zengin açık büfe seçeneği ile misafirlerini ağırlamak için bekliyor.  

Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan Wish More Hotel İstanbul’un deneyimli ve maharetli şefleri tarafından komşuları, aileleri veya iş arkadaşları ile Ramazan’ın bereketi ve coşkusunu paylaşmak isteyenler için birbirinden lezzetli dört iftar menüsü hazırlandı.

Geleneksel ve modern lezzetler birarada

İftariyelikler, kayısı, hurma, helva, bal, tereyağı, tahin-pekmez, yeşil ve siyah zeytin, reçel çeşitleri, salam, beyaz peynir, kaşar peyniri, otlu peynir, söğüş domates, salatalık ve imambayıldıdan oluşan zengin bir başlangıçla açılan ilk menü, nohutlu ve bulgurlu alaca çorbası, içli köfte, fıstıklı pilav eşliğindeki piliç pirzolayla birbirinden lezzetli ve özgün tatlar sunuyor. Vişne soslu baklava tabağı ile taçlanan menü, taze demlenmiş çay ve filtre kahve ile sonlanarak misafirlere unutulmaz bir iftar lezzeti yaşatıyor.

İlk menüyle aynı aperatifler ve iftariyelikleri sunan, bu lezzetlere ilaveten acılı ezmeyi de içine alan ikinci menü ise, iftar sofralarının vazgeçilmezi mercimek çorbası, ıspanaklı kol böreği,  ızgara biber ve domatesle hazırlanan beğendi kebabıyla iftar keyfini katmerliyor. Tatlı olarak kaymaklı ekmek kadayıfının sunulduğu menüye taptaze demlenmiş çay ve filtre kahve eşlik ediyor.  

Wish More Hotel’in üçüncü iftar menüsünde neler var?

Wish More Hotel’in üçüncü iftar menüsü de iftariyelikler, zengin aperatif çeşitleri, mezeler ve zeytinyağlı olarak sunulan patlıcan şakşuka ile damakları şenlendiriyor. Ara sıcak olarak ezogelin çorbası ve patatesli kol böreğinin ikram edildiği menüde, domatesli pilav eşliğindeki taze baharatlarla marine edilmiş ızgara dana antrikot Ramazan sofralarına apayrı bir lezzet katıyor. Geleneksel tatlılarımızdan kazandibinin sunulduğu bu menüde taze demlenmiş çayın yanı sıra filtre kahve de ikram ediliyor.

Beş yıldızlı otelin sofistike lezzetlerini deneyimlemek isteyen misafirler için mükemmel bir kombinasyon sunan dördüncü iftar menüsünde ise, başlangıçtaki iftariyelikler, meze ve aperatiflere gavurdağı salatası eşlik ediyor. Özgün bir çorba deneyimi sunan ekşili tahıl çorbasının ardından peynirli su böreğinin tadına varan misafirler,  dağ kekikli kuzu sos ile hazırlanan iç pilavla birlikte servis edilen köy usulü kuzu tandır ile iftar coşkusunu doyasıya yaşıyor. Taze demlenmiş çay ve filtre kahve ise bu kez tatlı olarak cevizli kadayıfın yanında sunuluyor. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.