Wisdom Travel'dan yeni yıl partisi...

Wisdom Travel, İstanbul Arabesque restoranda konuklarıyla gecikmiş bir 'Yeni yıla merhaba' kutlaması yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Wisdom Travel'dan yeni yıl partisi...
Türkiye’nin kongre turizminde yeni parlayan yıldız firmalarından Wisdom Travel, İstanbul Arabesque restoranda konuklarıyla gecikmiş bir yeni yıla merhaba kutlaması yaptı. Wisdom Travel’in çalıştığı otellerin yöneticileri, iş yaptığı kuruluşlar ve dostlarının katıldığı yeni yıl kutlamasında eğlence geç saatlere kadar sürdü.



HEDEFİMİZ TÜRKİYE’YE İŞ YARATMAK

Fransa, Türkiye arasında çalışan bir zamanların güçlü firması Marmara Turizm’de çalıştığı yılların deneyimini kendi firmasında değerlendiren Nurten Rollier, kongre turizmi yaptıklarını ve 2011 yılında Türkiye’ye 8 bin turist getirdiklerini söyledi.
Amaçlarının sayı değil kalite olduğunu belirten Nurten Rollier “Fransa başta olmak üzere Belçika, Hollanda, İtalya ile çalışıyoruz. Bu yıl İsviçre ile çalışmaya başlıyoruz. Hedefimiz Türk turizminde gençlerin önünü açmak ve onlara iş imkânları yaratmak. Uzun yıllar rehberlik yaptım, kongre turizminin yönetimlerinde görev aldım. Kurduğumuz şirkette genç ve dinamik kadro ile çok başarılı işler yapıyoruz” dedi.


KÖTÜ ACENTELER TÜRKİYE’NİN İMAJINI BOZUYOR

Türkiye’nin yurt dışındaki tanıtımında dürüst çalışmayan seyahat acenteleri yüzünden aksaklıklar olduğunu, bunu Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ilgili bakanlıkların müdahale etmesi gerektiğini söyleyen Nurten Rollier “Türkiye’nin yurt dışı imajını bozuyorlar” dedi. Fransa’da kurulan bazı acentelerin paraları topladıktan sonra ortadan kaybolduklarını belirten Nurten Rollier “Onların alıp gittikleri paranın tazminatını yasalara göre Fransa hükümeti ödüyor. Bu ise bizim aleyhimize reklam oluyor. Biz bu imajı düzeltmek için çok yoruluyoruz” şeklinde konuştu.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.