Volkan Şimşek otel işletmecisi oldu

Turizm camiasının sevilen ismi Volkan Şimşek, uzun süre yaptığı üst düzey yönetim görevlerinden sonra 2019 yazından itibaren kendi otel işletme şirketini kurarak otel işletmeciliğine girdi.

15/01/2019 09:59
Volkan Şimşek otel işletmecisi oldu

Volkan Şimşek, Datça Yarımadası'nda bulunan Perili Bay Resort Hotel'in 152 odası ve sıradışı mimarisiyle tam bir kıyı kasabası özelliklerini sunduğuna işaret ederek, "Kitle turizminden uzak kendine ait kumsalda denizi içinizde hissedeceğiniz tesis 2019 yılı mayıs ayında misafirlere kapılarını açacak.

Rahmetli annemin memleketi olan Datça’da otel işletecek olmanın benim için büyük manevi değeri var. Bu sıradışı kendi koyunda özel konumuyla öne çıkan tesiste direk olarak, misafirlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olacağım" dedi.

Tam bir tatil köyü havası var

Turizmdays'te yer alan habere göre, Perili Bay Resort otelde tam bir tatil köyü havasını misafirlere sunacağını anlatan Volkan Şimşek, Ege ve Akdeniz mutfağına önem vereceklerini, denizle içi içe olan tesiste misafirlere unutulmaz bir tatil deneyimi sağlayacaklarını dile getirdi.

Yelken, rüzgar ve sualtı sporlarına çok önem veren tesis, İstanbul Yelken Klübüyle yaptığı ortak çalışmayla bünyesinde bir yelken okulu bulunduruyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.