Volkan Çavuşoğlu: 2023 turizm sezonunda rekor sayıda misafir ağırlamayı bekliyoruz

Siren Hotels ve Antalya Golf Kulübü Satış ve Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu Turizm Aktüel’e yaptığı açıklamada, “2023 turizm sezonunda rekor sayıda misafir ağırlamayı bekliyoruz. Misafirlere her koşulda güven vermeyi sağlamış olan tüm oteller, bu yıl yoğun ve güzel bir sezon geçirecek” dedi.

30/03/2023 17:23
Volkan Çavuşoğlu: 2023 turizm sezonunda rekor sayıda misafir ağırlamayı bekliyoruz

Kempinski Hotel The Dome Belek, Sirene Belek Hotel, Sirene Davras Hotel, Sirene Luxury Bodrum Hotel ve Antalya Golf Kulübü Satış ve Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu, 2023 turizm sezonunda rekor sayıda misafir ağırlamayı beklediklerini söyledi.

“Turizm sektörü olarak 2022’de güzel bir sezon geçirdik. 2020 süreci sonrası sektörel iyileşmeler 2022 yılına olumlu yansıdı ve misafir yoğunluğu beklentilerin üzerine çıktı” diyen Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Buna bağlı olarak 2023 sezonu için umutluyuz ve turizm için beklenenin üstündeki ivme artışı ile devam edeceği düşüncesindeyim. 2023 sezonunda sektörel yatırımlar güçlenerek, doğal, tarihsel ve sosyal çevreyi ön planda tutacak bir yaklaşımla ilerlemeliyiz. Kaliteli hizmet anlayışı yaklaşımı ile misafir memnuniyeti en üst düzeyde tutmak öncelikli amacımızdır.”

2023 turizm sezonunu yüksek doluluklar ile geçireceğiz

Pazar çeşitliliği artarken, Akdeniz Bölgesi’ni tercih eden misafir sayısında artış yaşamanın sürpriz olmayacağını ifade eden Volkan Çavuşoğlu, “2023 turizm sezonunda rekor sayıda misafir ağırlamayı bekliyoruz. Misafirlere her koşulda güven vermeyi sağlamış olan tüm oteller 2023 turizm sezonunda, zor birkaç yılı unutturarak yoğun ve güzel bir sezon geçirmeye olanak sağlayacak.

Her geçen yıl kendini biraz daha fazla hissettiren snobizm ise, bu yılda hem yerel hem de yabancı turistlerin tatil yapma isteklerini büyük ölçüde arttıracak. Gerek sosyal medya sayesinde "influence" olmuş insanlar 'ben de mutlaka deneyimlemeliyim' sorusuna yenik düşerek, tatil gereksinimlerini lüks tüketimden çıkararak zorunlu ihtiyaç listesine ekleyeceklerdir.

Ayrıca otellerin reklam/tanıtım için ayırdıkları bütçe artışları ve farklı yol arayışları sayesinde atılacak doğru adımlarla 2023 turizm sezonunun oldukça yüksek doluluklar ile geçebileceğini söylemek mümkündür” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.