Vip Turizm’in, 43’üncü yıl heyecanı devam ediyor...

1968 yılında kurulan, Türkiye’nin en köklü turizm firmalarından VIP Turizm, 43. yılında Ankara siyaset iş dünyasının unlu isimleri ve Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir araya geldi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Vip Turizm’in, 43’üncü yıl heyecanı devam ediyor...
Kuruluşundan bugüne, Türkiye’de turizm sektöründe bir çok ilke imza atan VIP Turizm, 7 kıtada, 7 bölgede, 100 ülkede iş ortakları ile bütünlük içerisinde, bireyler ve kurumlar için,  yenilikçi, kaliteli seyahat hizmetleri sunmaktadır.
Aynı zamanda VIP Turizm is birimleri event,  kongre,  DMC ile yurtiçi ve yurt dışında iletişim odaklı toplantılar,  etkinlik yönetimi hizmetleri,  teşvik gezileri, toplantılar, lansmanlar,  özel tasarımlı seyahatler konusunda da  ayrıcalıklı  hizmetler sunmaktadır.
VIP Turizm 43. yılı vesilesi ile Ankara’nın önde gelen isimlerinin buluştuğu toplantıya  VIP Turizm Genel Müdürü Yasemin Pirinçcioğlu ev sahipliği yaptı.
Davette Yasemin Pirinçcioğlu’nun yanı sıra VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu ve VIP çalışanları da hazır bulundu. Yasemin Pirinçcioğlu yaptığı “Hoş Geldiniz” konuşmasından sonra VIP Turizm’in tanıtım filmi ile misafirleri geçmişten günümüze bir VIP Turizm yolcuğuna çıkardı. Diğer taraftan 43 yıllık VIP Turizm’in hikayesinin yer aldığı film ile VIP Turizm ve hizmet alanları, gerçekleştirdiği projeler ve sahip olduğu ödüller hakkında katılımcılar bilgilendirildi.
Toplantı esnasında VIP Turizm’in 43 yıldır sektörde teknoloji alanında attığı önemli adımlardan biri olan VIP Turizm ve VIP DMC iPad aplikasyonlarında tanıtımı yapıldı. 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.