Vialand Kart'la bir yıl sınırsız eğlence...

Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı VIALAND, VIALAND Kart ile tüm yıl sınırsız eğlence imkanı sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Vialand Kart'la bir yıl sınırsız eğlence...

25 Mart'a kadar sürecek olan erken satış kampanyası kapsamında www.vialand.com'dan VIALAND Kart alanlar çok özel indirimlerden yararlanıyor. VIALAND Kart ile eğlence her gün  avucunuzun içinde olacak. VIALAND Kart, ailece yaşanacak eğlencenin kapılarını ardına kadar açarak, adrenalinin sınırlarını zorluyor. VIALAND Kart avantajlarıyla sadece çocuklar için değil, her yaştan macerapereste birlikte eğlenme imkanı sunuyor.

Kampanya ile sezonluk Tam Kart 200 TL yerine 160 TL, Çocuk Kart ise 150 TL yerine 120 TL'den satılıyor. 4 kişilik aile veya gruplar için sunulan Grup Kart ise 500 TL yerine 400 TL...

Tema Park içindeki 30’a yakın eğlence ünitesinden sezon boyunca gün ve saat sınırı olmadan faydalanma imkanı veren VIALAND Kart, aynı zamanda VIALAND AVM mağazalarında sürpriz indirimler, fırsatlar ve kampanyalar da sunuyor. VIALAND Kart, ViaPort ve VIALAND AVM'deki standlardan da alınabiliyor. VIALAND Kart sahipleri VIALAND’deki en yeni haberleri ve fırsatları herkesten önce öğreniyor.

Bu sezon VIALAND Tema Park'ta ses getirecek yeni üniteler ziyaretçileri bekliyor. 110 km hıza 3 saniyede çıkan Türkiye'nin en hızlı roller coaster'ı Nefesesen ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethedişinin animatronik- insansı heykellerle canlandırıldığı Fatih'in Rüyası üniteleri adrenalin meraklılarını bekliyor.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.