Venosa Hotel'e 'Altın Ödül'

TUI İngiltere'nin, dünyanın çeşitli ülkelerindeki müşterilerine her yıl gönderdiği memnuniyet anketinin sonucunda ''Altın Ödül''e Venosa Beach Resort & Spa layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Venosa Hotel'e 'Altın Ödül'
Didim bölgesinde bulunan Venosa Beach Resort & Spa, turizm sektöründe hizmet kalitesinin önemli bir göstergesi ve dünyanın en prestijli ödüllerinden olan TUI-İngiltere misafirlerinin memnuniyetleri sonucu verilen ‘Altın Ödül 2013’e layık görüldü.
TUI İngiltere ve İrlanda Genel Müdürü David Burling imzalı kutlama yazısında titiz, yoğun çalışmaları ve misafirlerine sağladığı mükemmel tatiller için Venosa Beach Resort & Spa’ya teşekkür etti. Misafirlerin burada kendilerini özel hissettiklerini belirtti.

Didim’in en güzel koylarından birinde 2011’de hizmete açılan Venosa beach resort&spa, tamamı deniz manzaralı 340 oda ve 840 yatak kapasitesi, açık-kapalı ve kaydıraklı havuzları, zengin açık-büfe servisi bulunan restoranları, dünya mutfaklarından örnekler sunulan  a’la carte restoranları, çocuk kulübü ve zengin rekreasyon olanakları, alternatif barları, sessiz kum plajı ve 2000m² alana kurulu spa merkeziyle hizmet kalitesini sürekli arttırırken, bölgesinin en iyi oteli olma çalışmalarını aldığı ödüllerle belgelendiriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.