Ünlü Tatil Köyü 25. Yılını Kutluyor

Antalya Kemer’de bulunan, Ulusoy Kemer Holiday Club, yaptığı muhteşem değişiklerle adeta yeniden doğdu.

31/12/2019 23:40
Ünlü Tatil Köyü 25. Yılını Kutluyor

Halil Öncü - Turizm Aktüel / Antalya

Kemer’de gerçek tatilin adresi olan ve geçmişten günümüze, kaliteli hizmetinden ödün vermeyen Ulusoy Kemer Holiday Club, yaptığı muhteşem değişiklerle adeta yeniden doğdu.  Dünyaca ünlü “AĞA HAN” mimari ödülüne sahip olan Ulusoy Kemer Holiday Club, saygın mimarlarca bu ödüle yakışır şekilde baştan yaratılan odalar ve genel alanları ile tatili mükemmelleştirecek detaylarla süslendi. Yeni yapılan 4 kaydıraklı Aquapark, 13 bin metrekare’lik gece şovları için dizayn edilmiş dev iskele ve yeni A’la Carte Restoran bu detaylardan sadece bir kaçı.

Kemer Holiday Club'ın Genel Müdürlüğünü yürüten Volkan Yorulmaz, ‘Tesisimiz geçtiğimiz dönemlerde iki kez renevasyon görmüş olmasına rağmen, yıllar geçtikçe tekrar bir renevasyona ihtiyaç duyuldu’ dedi.

Bu sene 25. yaşını kutlayan Ulusoy Kemer Holiday Club, tamamıyla yenilenen odaları, eşsiz doğası, lezzet fırtınaları estiren restoranı, profesyonel yabancı dil bilgili pedagoglar eşliğinde hizmet veren “Mini club Tukko”su ve çeyrek asırlık bilgi birikimiyle misafirlerin gözdesi durumunda.

KETAV (Kemer Tanıtım Vakfı) Başkanı da olan,  Kemer Holiday Club'ın Genel Müdürlüğünü yürüten Volkan Yorulmaz tesisteki değişim ile ilgili yaptığı açıklamasında “Ulusoy Kemer Holiday Club 1989 yılında açıldı ve bu yıl 25.yılını kutluyor. Tesisimiz geçtiğimiz dönemlerde iki kez renevasyon görmüş olmasına rağmen, yıllar geçtikçe tekrar bir renevasyona ihtiyaç duyuldu. Hem daha iyi işler yapabilmek, hem de rekabet etme adına bizde tesisimizin tüm odalarını renevasyona soktuk. Sistem olarak her şey dahilden Ultra’ya geçtik. Bu sene bizim için çok önemli bir sene olacak.  Tesis olarak, 25 yılımızda yaptığımız bu renevasyon çalışmalarımız ile ikinci doğduk” dedi.

Ulusoy Kemer Holiday Club ; Yaşlı, genç, aile, ayrımı yapmadan, tüm yaş grubuna hitap eden yeni ultra her şey dahil konsepti, gece  şovları ve dünyanın dört bir yanından getirtilen profesyonel dansçılarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil sunmayı vaat ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.