Umut Dülger: Tulip markasını Anadolu’ya da taşıyacağız...

Pera bölgesinde bulunan İnka Hotel’i satın aldık. Yeni otelimizi “Tulip City Pera” adı altında hizmete açacağız. Grubumuzun şu an Pera Tulip ve Pera Rose Hotel isimlerinde 2 oteli daha var. Yeni otelimizi en kısa sürede sektöre “Tulip” standartlarında ve “Tulip” farkı ile kazandırmayı hedefliyoruz...

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Umut Dülger: Tulip markasını Anadolu’ya da taşıyacağız...

Hasan Arslan

Pera Tulip ve Pera Rose otelleriyle İstanbul’da marka olan Marsan Marmara Holding’in İş Geliştirme Yöneticisi Umut Dülger, bundan sonraki öncelikli hedeflerinin, kaliteyle özdeşleşen “Tulip” markasını İstanbul’un dışına taşımak olduğunu söyledi. Marsan Holding’in yeni otel yatırımlarıyla hızlı bir büyüme hamlesi başlattığını belirten Dülger, otelciliğin yan sektörleri için de yatırım planları olduğunu ifade etti. “Trakya bölgesinde farklı destinasyonlara bakıyoruz.

Bunu da araştırırken bölgenin ihtiyaçlarını göz önüne alıyoruz. Trakya Bölgesin de üzerinde çalıştığımız bir iki lokasyon mevcut. Doğa sporların yapılabileceği yerler olsun istiyoruz. Yine İstanbul bölgesine yakın lokasyonlarda planladığımız cazibe merkezi olabilecek farklı konseptler mevcut. Şu an için fizibilite çalışmaları devam ediyor.” diyen Umut Dülger, Anadolu’ya ise kiralama modeli ile girmeyi planladıklarını vurguladı.

En büyük hedeflerinin, Tüm Türkiye de Tulip markasını yaygınlaştırmak olduğunu söyleyen Dülger, “Anadolu Otelciğine girmek istiyoruz. Anadolu’da birçok tesis mevcut fakat işletme konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Anadolu’dan kiralama modeli ile bize gelen teklifler olursa, bunları değerlendirmeyi de düşünebiliriz. Çünkü bizim var olan Tulip markamızı Anadolu’da da büyütmek de hedeflerimizin arasında yer alıyor” diye konuştu.
Marsan Grubu’nun, otelciliğin yan sektörlerinde gerçekleştireceği yatırım faaliyetlerinden de bahseden Umut Dülger, ilk faaliyetlerinin bir laundry hizmeti olduğunu aktardı. Beyoğlu bölgesinde “Dry Wings” markası ile bir Laundry’ı açmak üzereyiz ve planlarımıza göre Aralık ayı içerisinde Laundry’i devreye alacağız.

Başlangıç olarak günlük yaklaşık 2- 2,5 ton yıkama kapasiteli olacak. Laundry tesisimiz Talimhane bölgesindeki tüm otellere yakın bir konumda yer alıyor. Bizimle çalışmak isteyen otellere en iyi hizmeti vermek tek amacımız olacak. Hem kuru temizleme hizmeti hem de endüstriyel çamaşır yıkama hizmeti vereceğiz. Bu hizmetimiz Talimhane Bölgesi otellerine büyük avantajlar sağlayacak. Çünkü bütün otellerin hemen yakınındayız ve 24 saat hizmet vermeyi planlıyoruz. Her türlü sorunlarını anında cevaplayabileceğiz. Piyasada var olan profesyonel Laundry salonları Talimhane bölgesine çok yakın değil.

Bizim otellere sağlayacağımız en büyük avantaj otellerine çok yakınında yer almamız olacak. İsteyen oteller bizim depolarımızı kullanabilecekler. Otellere böyle bir avantaj da sunacağız. Dünya standartlarında hijyen çözümleri ve profesyonel personel ile hepsinin önüne geçeceğimize inanıyorum. Çünkü çok iddialı giriyoruz bu işe. “Dry Wings” markası hem kuru temizleme hem de yıkama hizmetleri ve son teknoloji makineler ile hizmette çok hızlı çözümler ile fark yaratmayı hedefliyor. Aslında avantajımız, teknolojik ve kaliteli hizmetin yanında sektörün ihtiyacını net olarak bilmemiz. Biz otelciği bilmenin avantajı ile müşterimizin yanında olan profesyonel bir Laundry olacağız ”dedi.

Dülger “Holdingimiz için İstanbul zaten yatırım olarak her zaman sıcak bir lokasyon. İstanbul’daki yatırım plan ve hedeflerimiz istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Ekim ayı başında Pera bölgesinde İnka Hotel’i satın aldık. Yeni otelimizi 'Tulip City Pera' adı altında geliştireceğiz. Bildiğiniz gibi grubumuzun şu an Pera Tulip ve Pera Rose Hotel isimlerinde 2 oteli daha var. Yeni otelimizi en kısa sürede sektöre 'Tulip' standartlarında ve 'Tulip' farkı ile kazandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.