UMT Turizm’den Yenibosna’ya 151 odalı otel

UMT Turizm, İstanbul Bahçelievler Yenibosna’da bulunan İnci İş Merkezi’nin yer aldığı binayı 151 odalı 4 yıldızlı otele dönüştürecek.

14/09/2018 09:36
UMT Turizm’den Yenibosna’ya 151 odalı otel

Toplam 5.161 m2 kapalı alana sahip olan otelde 151 oda yer alacak. 9 Milyon 200 Bin TL bedelle hayata geçirilecek olan proje kapsamında mevcut binada tadilat yapılarak otele uygun hale dönüştürülecek. Emlaknews'teyer alan habere göre, proje kapsamında; tadilat işlemleri aşamasında 50 kişi, otelin işletilmesi aşamasında idari ve teknik olmak üzere toplam 30 personel çalıştırılması planlanıyor.

Mevcut bina; 3 kat bodrum, zemin kat ve 6 kat olmak toplam 10 kattan oluşuyor. Planlanan UMT Otel projesinde; 151 oda (294 yatak), lokanta, kahvaltı salonu, toplantı salonu, çok amaçlı salon, yönetim ofisi, hamam, jimnastik salonu, sauna, buhar odası, masaj ünitesi, yönetim ofisi, otel girişi kabul salonu, okuma mahalli, büfe, acık havuz, çamaşır yıkama ve ütüleme, kuru temizleme, terzi ve otopark gibi alanlar bulunacak.

Söz konusu parsel Atatürk Havalimanı’na olan yakınlığı ve İstanbul Metropolünün ana ulaşım aksı olan uluslararası karayolu TEM Otoyolu ile D100 (E5) karayoluna da kolay bağlanırlığı ile stratejik bir konuma sahip. UMT Otel projesi Dünya Ticaret Merkezi ile uluslararası fuar ve kongre merkezlerine yakın konumda bulunuyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.