Uluslararası Seyahat Sektörü Viyana ile tanışıyor

Vienna Experts Club International, “Magic moments in Vienna“ Deneyimi yaşıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Uluslararası Seyahat Sektörü Viyana ile tanışıyor
19-21 Eylül 2013 tarihleri arasında WienTourismus, Vienna Experts Club International (VECI) üyelerinden oluşan büyük bir grubu Viyana’da ağırladı. WienTourismus’un aktif olarak çalışmalarını sürdüğü dünya genelindeki 22 pazardan gelen seyahat sektörünün yaklaşık 120 kilit aktörü,  WienTourismus’un “Magic moments in Vienna“ sloganıyla gerçekleşen daveti üzerine Viyana’ya gelerek, Viyana’nın öne çıkan büyüleyici yerlerini kapsayan çok yönlü bir programa katıldılar. 

21er Haus ve Sanat Tarihi Müzesi’ndeki Viyana Sanat Odası gibi kültürel noktaların yanı sıra, interaktif bir bilmece oyununu kapsayan bir bağ bozumu, akabinde şarap evinde akşam yemeği ve şehrin tarihi semtinde, yeni lüks caddesi olan “Goldenes Quartier“in yanından geçildiği klasik bir fayton turu da programı tamamlayan noktalar oldu. Viyana Ring tramvayıyla yaptıkları gezi sayesinde katılımcılar 2015 yılının konusuna önceden tanık olma imkânına sahip oldular: Ringstraße’nin 150. yıldönümü. 19 Eylül’de 21er Haus’ta Viyana turizm sektöründen aktörlerle gerçekleşen bir etkinlik, uluslararası misafirlerin daha seyahatlerinin başlangıcında geniş kapsamlı bilgilere sahip olmasını sağladı. Seyahatin en özel etkinliği ise, 20 Eylül’de Viyana Kursalon’da gerçekleşen Viyana Balosu oldu. Bu etkinlik katılımcılara Viyana’nın “Keyif Alma Sanatı – Dans & Kutlama“ konulu 2014 yılının bir ön deneyimini yaşattı. Bu etkinliğe çok sayıda Viyana Experts Club üyesinin de katılmasıyla birlikte, yurtiçi ve uluslararası düzeyde mükemmel bir ağ oluşturma platformu sağlandı. Uluslararası misafirlerin Vals becerilerini mükemmelleştirmek için, WienTourismus balo öncesinde Schönbrunn Sarayı’nda bir dans dersi de düzenledi.

Bu etkinliğin düzenlenme nedeni Vienna Experts Club International’ın 2013 yılının başında dünya genelinde genişletilmiş olmasıydı. Bu zamandan beri, dünyanın her yerinden Viyana seyahatleri sunan seyahat şirketlerinin ve seyahat acentelerinin çalışanları kulübe üye olabiliyorlar. Üye sayısı, tüm kıtaların temsil edildiği 51 ülkeden gelen üyelerle 13.000’e çıktı. Kulübün hedefi, üyelerine Viyana’yı ziyaret ettiklerinde Viyana’yı eski ve yeni, bilinen ve bilinmeyen yönleriyle tanıtmak için fırsatlar yaratmak, örneğin müzelere ve turistik yerlere ücretsiz giriş ve Viyana’daki kültür, boş zaman ve gastronomi seçeneklerinde indirimli fiyatlardan faydalanmak. WienTourismus VECI’yi 2006 yılında Almanya pazarında kurdu ve sırasıyla İsviçre, Fransa, İtalya, İspanya, Romanya ve Hollanda buna dâhil oldu. Sürekli olarak artan üye sayısıyla kulüp kısa zamanda bir başarı öyküsü haline geldi.(shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.