Uludağ'ın zirvesinde moda şov...

Hazır giyim sektörüne yeni bir iş modeli kazandıran ve her yıl 2 kez gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show, en az 15 Bin Dolarlık satın alma taahhütü alarak katılımcı firmalara yaklaşık 100 Bin Dolar ciro garantisi veriyor ve her geçen yıl katılımcı sayısını ikiye katlayarak Türk ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Uludağ'ın zirvesinde moda şov...

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Dosso Dossi Fashion Show", 9–15 Ocak 2012 tarihleri arasında Uludağ’da gerçekleşecek.  Rusya, Ukranya, Hong Kong, Romanya gibi 30'a yakın ülkenin alım heyetlerini Laleli piyasası başta olmak üzere Türk tekstil markaları ile buluşturan Dosso Dossi Fashion Show, geliştirdiği sıcak satış yöntemiyle yıllar içinde sağladığı güven, istikrar ve izlediği süreklilik politikasıyla  etkinliğe katılan alım heyetlerinin sayısında da güçlü bir büyüme göstermeye devam ediyor. 2012 yılının Uludağ'da gerçekleşecek ilk organizasyonuna bu yıl yaklaşık 4.000 misafirin katılması bekleniyor.

Uludağ'da moda showları ve özel etkinlikler için için özel olarak kurulacak 7000 m2'lik çadırda gerçekleşecek doğrudan pazarlama ile 100 markanın 2012 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı 20.000’den fazla yeni modeli sezon öncesinde satışa sunulacak. Tekstil sektörünün en büyük organizasyonunun sahibi  Dosso Dossi markasının kurucusu Hikmet Eraslan; 2012 yılının ilk organizasyonu olan Uludağ Dosso Dossi Fashion Show’da ticaret hacminin kat ve kat artacağını, marka çeşitliliği ve katılımcı sayısı  ile dünyada ilk olan bu projenin satışları her yıl olduğu gibi  yüzde 100 arttıracağını ifade etmekte.

“Alışveriş yaparken tatil, tatil yaparken alışveriş” konseptiyle etkinliği diğer fuar ve organizasyonlardan ayrı kılan özeliklerini ise şöyle sıralıyor; “Biz yaz sezonu için Uludağ’da, kış sezonu için de Antalya’da iki ayrı organizasyon düzenliyoruz. Alım heyetlerimizi aileleriyle birlikte uçak/transfer/konaklama dahil tüm masrafları bize ait olmak üzere ülkemize getiriyoruz. Yapmaları gereken sadece en az 15 bin dolarlık alışveriş yapmaları ki bunun kat kat üzerine çıkıyorlar”.

Dosso Dossi Fashion Show, etkinliği sadece tekstil değil; tekstil sektörünün yanısıra turizm ve eğlence sektörlerini de harekete geçirerek Türk ekonomisine olumlu geri dönüşler sağlıyor.Ayrıca,Bu tarihlerde uludağdaki hotellerin %80   kapasitesini doldurmuştur.

Bu yıl Uludağ Dosso Dossi Fashion Show’da neler olacak?

Dosso Dossi Fashion Show çerçevesinde Uludağ'ın seçkin otellerinden Grand Yazıcı,Karinna,Monte baia, Kervan Saray ve Alkoçlar  gibi otellerde konaklayacak misafirler, Dosso Dossi Fashion Show'un her gece farklı eğlenceleri ile keyifli dakikalar geçirecekler.

İlk gece Rusya’nın ünlü pop yıldız Phillip Krikorov 35 kişilik dans grubuyla muhteşem sahne performansı ile sahnede olacak. Phillip Krikorov Dosso Dossi Fashion Show sahne performansı için yaklaşık 20 özel kostüm hazırlattı.  Gecenin sunuculuğunu ise 2008 Rusya güzeli Miss Russian Viktoria Lopireva yapacak.

Dosso Dossi Fashion Show’un bir diğer sürpriz ise, Mustafa Sandal olacak. 4.000 misafir için sahneye çıkacak olan ünlü sanatçı Sandal, şimdiden özel bir show için hazırlıklarına başladı. 

Diğer gecelerde ise maskeli balo ile animasyon ve karaoke geceleri Dosso Dossi Fashion Show’a renk katacaklar.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.