TÜRSAB HORECA Fuarı'na katıldı

Turizm sektörü paydaşları, İzmir’de HORECA Fair Ege Uluslararası Otel Ekipmanları Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda buluştu.

19/02/2020 19:44
TÜRSAB HORECA Fuarı'na katıldı

Bu yıl 5’inci kez Fuarİzmir’de kapılarını açan HORECA Fuarı’nda TÜRSAB da yer aldı. Fuara; TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer, Ege BTK Başkanı Kıvanç Meriç, TÜRSAB Fuarcılık Genel Koordinatörü Selçuk Nazilli, Hukuk Başdanışmanı İlker Ünsever, Bilgi Teknolojileri ve Medya İletişimi Grup Başkanı Mesut Kanat katıldı.

Fuarın açılış töreninde İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dünya Turizm Örgütü Başkan Yardımcısı Gunter Ihlau, TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler konuşma gerçekleştirdi.

Fuarcılık turizme doğrudan etki eden, turizm ekonomisinin bir parçasıdır

TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya yaptığı konuşmada fuarların kent ve turizm ekonomisine katkısına değindi. Bağlıkaya; “Fuarlar kent ekonomisine sağladıkları katkının yanı sıra kültürel ve sosyal etkileriyle de çok önemli etkinlikler. Fuarcılık turizme doğrudan etki eden, turizm ekonomisinin bir parçasıdır. 

Ülkemizin fuar kavramıyla tanıştığı kenttir İzmir. Her yeni fuar sadece İzmir’e değil, ülkemize de büyük fayda sağlayacaktır. Bu nedenle HORECA Fuarı’nı önemli buluyoruz.  Bu fuarda bulunmamız, İzmir’e, İzmirli dostlara, İzmir turizmine verdiğimiz önem ve değeri gösteriyor. İzmir için, turizm için, dostlarımızın yanında olmak için buradayız ve her zaman ve her fırsatta burada olacağız.” dedi. Fuarı gezen TÜRSAB heyeti, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TÜROFED stantlarına ziyaret gerçekleştirdi. Fuar 22 Şubat tarihinde sona erecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.