TÜRSAB Akdeniz BTK'dan bin kişilik iftar

TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeği büyük bir katılım ile gerçekleşti. TÜRSAB Akdeniz BTK Ofisi bahçesinde düzenlenen iftara, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ile yaklaşık bini aşkın acenteci katıldı. İftar yemeği, Ney dinletisinin ardından duaların okunması ile birlikte başladı.  

19/04/2023 13:30
TÜRSAB Akdeniz BTK'dan bin kişilik iftar

Halil Öncü-Antalya

İftar sonrası bir konuşma yapan TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelen tüm misafirlere teşekkürlerini sundu. Perçin yaptığı konuşmada, “Bu akşam çok güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Ramazanın son günlerinde, bayrama giderken bu birlikteliği burada görmek bizleri çok mutlu etti. Bu sene asrın felaketi deprem ile hepimiz çok üzüldük.

Çok can kayıplarımız oldu.Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Umarım bir daha böyle acı olaylar yaşanmaz. Bu hafta turizm haftası. Turizm ülkemizin cari açığını kapatan en önemli sektör. Bu bakımdan bize çok iş düşüyor. Biz bu yıl Antalya olarak 16 milyon yabancı turist hedefimiz var. Bu sayıya ulaşmak için emekleri çok olacak  acentacı dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Güzel bir yaz bekliyor bizi!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı da yaptığı konuşmada, “TÜRSAB’ın, Rıza Başkan ve yönetiminin davetine icabet ettiğiniz için hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Allah oruçlarımızı kabul etsin, dualarımızı makbul eylesin inşallah. Ramazan’ı bitirdik. Bayrama az kaldı. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum.

İnşallah turizm ailesi olarak , TÜRSAB olarak turizmin diğer unsurları olarak güzel bir yaz bekliyor bizi. Böyle ümitleniyoruz, böyle bekliyoruz. Tüm göstergelerde bu yönde inşallah. İnşallah pik yılı olan 2019’u da aşacağımız her manada, hem kazanç olarak, hem sayı olarak aşacağımız bir yıl olarak Ümit ediyoruz.”diye konuştu.

Semazen gösterisi hayranlıkla izlendi

Konuşmalar sonrasında TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin tarafından , Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya bir teşekkür plaketi verilirken, iftar semazen gösterisi ile son buldu.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.