TÜRSAB’a tanıtım tepkisi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Başkan Adayı ve Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak, Shopping Fest’in tanıtımında sınıfta kalındığını söyleyerek, TÜRSAB'a yüklendi.

31/12/2019 23:40
TÜRSAB’a tanıtım tepkisi

Çakmak, "Haziran 7-29 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ShoppingFest etkinliğini de diğer etkinliklerde olduğu gibi kendi kendimize tanıtarak, bol bol basın toplantısı yapıp, boy boy fotoğraflar çektirmekten öteye gidemedik’’ ifadelerini kullandı. Çakmak, yazılı açıklamasında bu yıl ocak ayından bu yana, tüm turizm fuarlarına katılarak ziyaret ettiğini, hiç bir turizm fuarında Shopping Fest'in tanıtıldığını görmediğini ve bir kaç posterin ötesine geçmediğini ifade etti.

‘’THY de olmasa, shopping feste gelen yabancılar hiç gelmeyecekler. Son 3 aydır THY'nin aylık yayınında tam sayfa tanıtım reklamları var. Bu ay da İstanbul Shopping Fest’e özel bir dergi basarak tüm uçuşlarında tanıtıyolar. Şahsım ve temsil ettiğim sektör adına huzurlarınızda THY'ye şükranlarımı sunuyorum’’ diyen Çakmak, "THY tanıtım yapmakla kalmamış, bu dönem için bagaj taşıma hakkını 50 kilograma çıkararak teşvik etmiş. Başka bir yabancı hava yolu şirketi ise, özel promosyon fiyat uygulaması yaparak bu etkinliğimize destek vermiş ve aynı zamanda kendi yolcu kapasitesini arttırmaya çalışmış.

Peki THY'nin dışında diğer Sivil Toplum Kuruluşları ve TÜRSAB ne yapıyor, Shopping Fest'e nasıl destek veriyor? Gördüğüm ve incelediğim kadarı ile birliğimizin resmi web sayfasından İstanbul Shoppingfest sayfasına link vermiş. Düne kadar Türkçe hariç diğer dillerdeki linkler dökülüyordu.  Bu resmi sayfa ile bırakın alışveriş merkezlerini tanıtmak, meyve sebze halini tanıtamazsınız" şeklinde konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.