TÜROB ve TUROYD'tan Erdoğan'a tebrik

TÜROB Başkanı Müberra Eresin ve TUROYD Başkanı Ali Can Aksu, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yeniden Cumhrbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden bir mesaj yayınladı.

29/05/2023 22:17
TÜROB ve TUROYD'tan Erdoğan'a tebrik

TÜROB Başkanı Müberra Eresin'in mesajı:

“Halkımızın teveccühüyle yeniden seçilen Sayın  Cumhurbaşkanımızı tebrik ederiz”

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine ilişkin Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin bir değerlendirmede bulundu. Başkan Eresin, şunları söyledi: “28 Mayıs 2023 tarihinde büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda milletimizin teveccühü ve ferasetiyle yaptığı tercih sonucunda yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten tebrik ediyoruz. Yapılan seçimde milletimiz; vatanımızın istikbali, bütünlüğü, birlik ve beraberliğine olan inancını göstermenin yanında geleceğine ve demokrasiye sahip çıkarak, ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Milletimiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümünü kutladığımız bugünlere nasıl gelindiğini ve ikinci yüzyılında bağımsızlığımızın ve bölünmez bütünlüğümüzün daha güçlendirilmesi, daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için iradesini sandığa yansıtmıştır. Bu itibarla seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve turizm sektörümüze hayırlı olmasını temenni ederim.”

TUROYD Başkanı Ali Can Aksu'nun mesajı:

"Türkiye Cumhuriyeti 13.Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Erdoğan’ı kutlar, kurulacak olan yeni Hükümete başarılar dileriz. 

2023'ün başından beri ülkemizde yaşanan deprem felaketinin akabinde, seçim ekonomisi ile birlikte turizm hedeflerinde düşüşler oluşmuştur.

Pandeminin akabinde turizmde ciddi yükseliş kat edilmiş olup, liyakat esasına göre yönetilen Türk turizminin yükselişe geçerek olumlu sonuçlar doğurduğunu gözlemledik.

Yeniden kurulacak olan hükümet sisteminde sektörümüz ile ilgili Bakanlığın devamını diler, geçmişten gelen olumlu projelerin gelişerek ülke turizm ekonomisine katkı sağlamasını temenni ederiz."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.