Türklerin nisan gözdesi, Beyrut ve Dubrovnik...

Nisanda vizesiz turlara ilgi arttı. En çok ilgiyi ise fiyatları 349 eurodan başlayan Dubrovnik ve Beyrut turları görüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türklerin nisan gözdesi, Beyrut ve Dubrovnik...

Nisanda havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte vizesiz turlara ilgi de arttı. En çok tercih edilen vizesiz turlar arasında Hırvatistan'ın tatil cenneti Dubrovnik ve Lübnan'ın başkenti Beyrut turları geldi. Tur yetkilileri fiyatları 349 eurodan başlayan bu turlara yoğun ilgi olduğunu belirtirken şimdiden yarısından fazlasının dolduğunu belirtiyor.

 
Ortadoğu'da politik karışıklıklara rağmen vizesiz Beyrut turlarına ilginin azalmadığını söyleyen Bamtur yetkilisi Eda Aner, turun yüzde 50'sinin şimdiden dolduğunu söyledi. Pronto Tur Yurtdışı Turlar sorumlusu Neslihan Kılıç ise 23 Nisan'da yapacakları Beyrut turuna ilginin çok yoğun olduğunu söyledi.

 

Kılıç, bunun yanı sıra Dubrovnik turlarının da nisan ayından itibaren dolmaya başladığını, Türklerin çok tercih ettiği bu destinasyonda yaz uçaklarında yer bulunamadığını söyledi.

Kılıç, "Türkler son 2-3 yıldır Dubrovnik'i keşfetti. Sadece Dubrovnik ile de kalmayıp Saraybosna, Sırbistan- Karadağ gibi diğer Baltık ülkelerini de gezmek istiyorlar" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.