Türkiye pazarına yeni bir otel markası giriyor

Bünyesindeki alt markalarla birlikte Türkiye'de 65 oteli olan Wyndham Days Inn'i de getireceğini açıkladı.

05/07/2018 22:11
Türkiye pazarına yeni bir otel markası giriyor

Wyndham Grubu bünyesindeki alt markaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Şu anda Türkiye’nim çeşitli yerlerinde farklı markalarından toplam 65 otele adını veren grup, markalarına bir yenisi daha ekleniyor.

Wyndham Hotels & Resorts Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Edwin Broers, İstanbul, Gaziantep ve Bursa gibi hızlı büyüyen şehirlerin yanı sıra İznik ve İsparta gibi atılım yapan yerlerle de ilgilendiklerini söylüyor.

Wyndham bu yıl Türkiye'de 8 yeni otel açacak

Bu yıl içinde Türkiye'de 8 yeni otel açmayı planladıklarını ifede eden Broers, bünyelerindeki markalardan Days Inn by Wyndham’ı da Türkiye’ye getireceklerini belirterek "Türkiye'nin geniş marka yelpazemiz açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Fortune Türkiye'de yer alan habere göre, Edwin Broers bünyelerindeki markalardan Türkiye'deki otellere bu yıl 8 otel daha ekleneceğini, Türkiye’deki otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacakların söyledi. Broers, Wyndham bünyesinde farklı kategorilerden 20 markanın dünyanın çeşitli ülkelerinde 9 bin otel bulunduğunu  buna yatırımı devam eden toplam 147 bin oda kapasiteli 1.200 yeni otel daha ekleneceğini söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.