Türkiye otel memnuniyetinde Akdeniz ikincisi... Peki birinci kim?

2023 yılı eylül ayında Akdeniz çanağındaki otellerde konaklayanların genel memnuniyet endeksinde Türkiye yüzde 82 ile Fransa’nın önünde. Yüzde 86 ile Yunanistan ilk sırada yer aldı. Türkiye, fiyatta ilk sırada.

30/11/2023 15:22
Türkiye otel memnuniyetinde Akdeniz ikincisi... Peki birinci kim?

SETE tarafında açıklanan ve paranın karşılığı, oda, hizmet, temizlik, konum ve yiyecek ve içecek kriterleri açısından, Akdenizde otellerde konaklayanların genel memnuniyet endeksinde (GRI), yüzde 84 ile İtalya, İspanya ve G.Kıbrıs önlerde yer alırken Fransa yüzde 77 ile son sırada yer aldı. 

Fiyat-performans’ta Türkiye

Fiyat-performans kategorisinde Türkiye yüzde 87 ile ilk sırada yer alırken, onu yüzde 86 ile Kıbrıs ve Yunanistan takip ediyor. Dördüncü sırada sırasıyla %81 ile İspanya ve İtalya yer alıyor. Son sırada %76 ile Fransa yer alıyor.

Hizmet ve F&B

Hizmet sıralamasında ise yüzde 90 ile Yunanistan ilk sırada yer alırken, onu yüzde 89 ile Türkiye, yüzde 88 ile G.Kıbrıs ve İspanya, yüzde 87 ile İtalya takip ederken, son sırada ise yüzde 80 ile Fransa yer aldı.

Yiyecek-içecek kategorisinde G.Kıbrıs %86 ile ilk sırada yer alıyor. Onu sırasıyla yüzde 85 ile Türkiye ve Yunanistan takip ediyor. Son sırada %83 ile İspanya yer alırken, son sırada %81 ile İspanya yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.