Türkiye'nin en iddialı 'Kille Tedavi' Merkezi

50 Bin Metrekare alanda 90 Trilyon Lira'lık yatırımla kurulan İç Anadolu’nun gözbebeği Makissos Thermal Hotel&SPA, 20 katlı, 550 yatak ve 1000 kişilik kongre salonu kapasitesiyle sağlık turizminin en önemli aktörleri arasında yer alıyor.

31/12/2019 23:40
Türkiye'nin en iddialı 'Kille Tedavi' Merkezi

Ankara'ya 2 saat, Kayseri'ye 1 saat, Nevşehir'e 1 saat, Konya'ya 3 saat, Kırıkkale'ye 1 saat, Tuz Gölü'ne 2 saat uzaklıkta bulunan Makissos Thermal Hotel&SPA sahip olduğu merkezi konum nedeniyle hem doğal ve şifalı suları ile rahatlayıp sağlığınıza kavuşmanıza yardımcı oluyor, hem de çevrede bulunan doğal ve tarihi güzellikleri keşfetmenize olanak sağlıyor. Aynı zamanda içeriğinde bulunan zengin mineraller sayesinde “birçok hastalığın tedavisini sağlayan Türkiye’nin en kaliteli çamuruna da sahip bulunuyor.

Türkiye’nin 9500 metrekare alanı ile en büyük SPA merkezine sahip Makissos’ta tuz odaları, sauna, şifa kaynağı termal suyu ve kil tedavisinin yanı sıra dünyanın ayak tabanı için en sağlıklı özel kiremit tozundan oluşan yürüyüş yolu da bulunuyor. Fitness Center, Basketbol ve Tenis Sahaları, Türk Hamamı, Refleks Havuzu, Aqua Park  da misafirlerin hizmetinde.

2000 yıl önce çatlaktan çıkan termal su, 48 derece sıcaklıkta saniyede 50 litre olarak çıkarılarak hiçbir karışım kullanılmadan özel odasında bekletilerek soğutulduktan sonra termal havuzlara verilerek kullanıma sunuluyor. Makissos, Türkiye’nin en büyük termal oteli ve 2000 yıllık şifalı suyu ile hastalarına iyileştirme değil tedavi imkanı sunuyor.

Termal çamurun içinde bulunan zengin mineraller, ciltteki kan dolaşımını arttırarak cildi canlandırır ve ciltteki kırışıklıklara iyi gelir. İçeriğinde bulunan zengin mineraller siyah noktaları temizler, termal çamur cildinize pürüzsüz bir yumuşaklık ve ipeksi bir görünüm kazandırır. Vücudun iyot dengesini sağlar, cilt altındaki toksinleri atılmasına yardımcı olur ve cilt kırışıklığına iyi gelir, vücuttaki statik elektriği dışarı atar, cildin toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlar, selülitli dokuları iyileştirir, cildi nemlendirir, parlaklık ve canlılık katar, romatizmal rahatsızlıklara karşı etkilidir, sedef, egzama gibi cilt hastalıklarında etkilidir, psikolojik rahatlık verir, sivilce, akne ve siyah noktaları temizler, kan dolaşımını düzenler, güneş lekesi gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.