Türkiye Kokusu ITB'de tanıtıldı

Fiolas tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile üretilen “Türkiye Kokusu”, dünya turizminin kalbinin attığı Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda (ITB) tanıtıldı.

11/03/2019 20:20
Türkiye Kokusu ITB'de tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı standında ziyaretçilerle buluşan Türkiye markalı ürünler, büyük ilgi çekti. Bir koku hayal edin… Hem çiçeklerden hem baharatlardan oluşsun. Türkiye’nin geleneksel çiçeklerinden gül ve süsen, ülkemizin içinde bulunduğu coğrafyanın olmazsa olmazı baharatlarla ve Türk misafirperverliğinin sembolü şekerle harmanlansın.

Tıpkı Türkiye gibi Doğu ve Batı’yı birleştiren bu çok özel koku, güzel ülkemizin en dikkat çekici özelliklerini bir araya getirsin; muhteşem doğası, sıcacık ve dost canlısı karakteri, binlerce yıla dayanan tarihi… İşte Türkiye’nin yeni kokusu böyle ortaya çıktı.

Türkiye ürünleri kolonya ve defuser olarak hazırlandı 

Kokusuyla herkesi bambaşka bir yolculuğa çıkaran, içinize çekip gözlerinizi kapattığınızda sizleri İstanbul’dan Mardin’e, İzmir’den Kars’a, Kapadokya’dan Nemrut’a, Göbeklitepe’den Ayasofya’ya götüren; ülkemizi var eden tüm kokuları mükemmellikle harmanlayan Türkiye ürünleri kolonya ve defuser olarak hazırlandı.

Koku tutkusunu, yoğun araştırma ve yerinde incelemeler sonucu ‘organik temelli ev kozmetiği’ haliyle gerçeğe dönüştüren Fiolas tarafından tasarlanan Türkiye Kokusu, büyüleyici notaları bir araya getiriyor: Amber & Tonka

Türkiye kokusunun üst notalarında baharatlar, bergamot, gül ve esmer şeker; orta notalarında sedir ağacı, susam, vanilya ve ballı süt; alt notalarında ise balzamik, misk, sandal ağacı ve Tonka fasulyesi yer alıyor.

Kurumsal / Marka Kokulandırma hizmeti

Fiolas Kurumsal Kokulandırma olarak doğal mekan kokulandırması üzerine de hizmet veriyor. Kurum ve markaların hitap ettiği hedef kitle ve sektörü dikkate alıp çeşitli verileri değerlendirerek koku alternatifleri sunuyor.

Kokuların markaların algılanmasındaki önemi, hizmet verdiği misafirlerin refahı ve mekanların vakit geçirenlere iletmek istediği mesajları duyulara hitap ederek iletiyor ve böylelikle güçlü kimlikler yüklüyor. Seçkin ve özel parfümörlerle yapılan çalışmalar sonucunda 21 çeşit farklı koku kartelasına sahip Fiolas Ailesi isteğe göre kişiye ya da kuruma özel koku üretebiliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.