Türkiye Dünya 7'ncisi...!

İstanbul'u dünyanın sayılı kongre ve toplantı merkezlerinden biri haline getirmek misyonuyla çalışan İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun (ICVB) girişimleri meyvelerini veriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye Dünya 7'ncisi...!
İTO ve ICVB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, İstanbul’un 2010 yılında dünya kongre turizminde 7’nci, Avrupa ise 6’ncı olmasının İstanbul’un uluslararası bir kongre destinasyonu olduğunu teyit ettiğini söyledi.
Uluslararası kongre ve toplantı sektörünün en önemli fuarı IMEX’de Türkiye geçtiğimiz günlerde 350 metrekarelik bir stantta 40’a yakın sektör kuruluşu tarafından temsil edildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ICVB tarafından koordine edilen stant, fuarın en göz alıcı stantlarından biriydi ve fuar süresince düzenlenen aktiviteler ve ikramlar ile davetli alıcıları ağırladı.
İstanbul’un dünya 7.liğini kutlamak üzere ICVB ve THY tarafından 25-27 Mayıs tarihlerinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda davetli alıcı katıldı.
Fuarda ICVB’yi ICVB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Yılmaz Tecmen ve ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu temsil etti. Sunucu-Yazar Ece Vahapoğlu da stantı ziyaret ederek lobi faaliyetlerine destek verdi.
Davet esnasında yapılan çekilişlerde 7 şanslı yabancı ziyaretçiye Türk Hava Yolları uçak bileti, İstanbul’un en iyi otellerinde 2’şer gece konaklama ve şehir turu, havaalanı transferlerinden oluşan tatil paketleri hediye edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.