Türkiye, Almanya pazarında başarılı bir yıl geçirecek

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) gerçekleştirdiği 10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde konuşan FVW Direktörü Klaus Hildebrandt, 2021 yılında Türkiye’nin Alman tatilciler tarafından tercih edileceğini söyledi.

26/11/2020 13:47
Türkiye, Almanya pazarında başarılı bir yıl geçirecek

Türkiye’nin büyük alanlara sahip otelleri bulunduğunu belirten Hildebrandt, bu durumun Türkiye için büyük avantaj sağladığını söyledi. Hildebrandt’ın açıklamaları şöyle: “Alman tatilciler uzun mesafeli tatil destinasyonlarını tercih etmeyecek. Örneğin ABD, Tayland. İnsanlar uzun seyahatlere çıkmak istemiyorlar. Yapılan araştırmalara göre insanlar yine deniz, dinlenme ve eğlence istiyor. Bu konuda çok büyük değişiklikler yok.

İnsanlar seyahat etmek istiyor ama güvenli seyahat istiyorlar. Bu sene güvenli seyahatin çok önemli olduğunu gördüler. Almanlar tıbbi alt yapıya da dikkat edecekler. Türkiye de bu da var. Hastalandıkları zaman Türkiye’de tedavi olma durumu var. Aşı bulunursa Türkiye seyahat edecek noktalar arasında olacaktır. Özetle önümüzdeki sene Türkiye’nin sağladığı güvenlik önlemleriyle iyi sonuçlar ortaya çıkacaktır. Almanya’dan Türkiye’ye seyahatler artacaktır. Sağlık sisteminde Türkiye başarılıydı. Türkiye, Almanya pazarında başarılı bir yıl geçirecektir.

Türkiye’nin rakiplerine göre birçok avantaj var. Türkiye iyi olan destinasyonlardan biri. İspanya için iyi bir yıl olmayacak. Türkiye’nin büyük otelleri ve bu otellerin büyük alanları var. Profesyonel bir anlayışınız var. Türkiye, her konuda avantajlı. 2021 yılı Türkiye için iyi bir yıl olabilir” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.