Türkiye’de yaşayan yabancılar için, "AngloINFO İstanbul"...

Dünyanın dört bir yanındaki yabancılara yaşadıkları şehir ile ilgili destek ve bilgi sağlayarak yaşamlarını kolaylaştıran AngloINFO, İstanbul’da yaşayan ekspatlara özel portalı ile hizmet vermeye başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye’de yaşayan yabancılar için, "AngloINFO İstanbul"...

Türkiye’de de yayına başlayan dünyanın en büyük şehir iletişim ağı AngloINFO İstanbul, İstanbul’da yaşayan ekspatlara – yurtdışında yaşayan kişiler - yönelik günlük yaşam ile ilgili her türlü konuda rehberlik ediyor. AngloINFO İstanbul; 2.000’e yakın şirket ve kurumun yer aldığı rehberi, forum ve etkinlik sayfaları ile İstanbul hayatına renk katıyor.

Yurtdışında yaşayan kişilerin şehir hayatını kolaylaştırmak için oluşturulan ve 11 yıldan bu yana hizmet veren dünyanın en büyük şehir iletişim ve destek ağı AngloINFO, 60 bölgesel ve 27 ulusal portalı ile dünyada birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

Şehirde yabancıların ihtiyacı olacak her türlü bilgi AngloINFO İstanbul’da...      

İstanbul’da yaşayan yabancılar için en gözde iletişim ve destek ağı haline gelen AngloINFO’yu Türkiye’ye getiren Pelin Kadılar portal hakkında bilgi vererek, “AngloINFO İstanbul; sağlık, ulaşım, alışveriş, ev kiralama, taşınma, finans, eğitim, spor, yemek, araba kiralama, seyahat, etkinlik gibi birçok ihtiyaca yönelik bilgiye ve firmaya anında erişim sağlıyor. İnanıyoruz ki kısa zamanda ülkemizdeki expatların en önemli bilgi ve iletişim kaynağı haline gelecek. Şu ana kadar gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Kısa zamanda içeriğimizi hızla genişlettik, her geçen gün daha da zengin bir içerik sunuyor olacağız” dedi. 

İstanbul’da yaşayan ekspatlara ulaşmak isteyen binlerce firma hızla büyüyen AngloINFO İstanbul’u kullanıyor. Takipçi sayısı hızla büyüyen AngloINFO, dünya çağında her ay 86 milyon üzerinde sayfa gösterimine sahip. Dünyada 2,5 milyondan fazla tekil ziyaretçisi bulunan AngloINFO’nun rehber bölümünde 200 bin firma yer alıyor. Türkiye’de de Nisan ayından bu yana 2 bine yakın İngilizce konuşulan şirket yabancılara ulaşmak için ürün ve hizmetlerini AngloINFO İstanbul aracılığı ile tanıtıyor.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.